Suuri tanssi-ilta tuo Ähtäri-hallille Finlandersin, Kari Hirvosen ja Nina Åkermanin

0
Finlanders 2021

Ähtärin matkailualueen ytimessä sijaitsee tasokas tapahtuma-areena, joka on koronaepidemian jälkeen heräämässä uuteen eloon. Niin konsertti-, teatteri-, juhla- kuin messutilaksi muuntautuvan Ähtäri-hallin loppuvuoteen ja ensi vuodelle on tulossa useita ohjelmia Ähtäri Eventsin tuottamana. Kapasiteettiä riittää, sillä nousevaan katsomoon mahtuu viisisataapäinen yleisö ja suurempiin tapahtumiin tuhat henkeä.

Pikkujoulukauden käynnistää toden teolla Suuri tanssi-ilta lauantaina 20.11.2021. Estradille nousee peräti kolme eturivin artistia: Finlanders, Kari Hirvonen & Onnentähti sekä Nina Åkerman & ManTra. Finlanders on vuosikausia ollut suomalaisen iskelmämusiikin suosituimpia bändejä. ”Finkut” ovat musiikin rautaisia ammattilaisia, jotka soittavat suurella sydämellä ollen ajan hermolla biisivalinnoissaan. Yhtyeen muodostavat Lasse Paasikko, Aarne Hartelin, Pasi Ketola, Juha Kangassalo ja Juho Jokio.

Kari Hirvonen

Tanssi-illan tunnelmaa nostattavat myös itseoikeutetusti Ähtärin omat tangokuninkaalliset. Laulaja Kari Hirvonen kruunattiin tangokuninkaaksi vuonna 2003 Seinäjoen Tangomarkkinoilla. Upeaääninen ja karismaattinen Kari voitti kuninkuuden 20-vuotiaana ylivoimaisesti ja oli miesten sarjassa ainoa, joka sai täydet kymmenen pistettä. Vuosien keikkakokemus näkyy hänen esiintymisessään ja monipuolinen ohjelmisto viihdyttää suomalaista tanssikansaa suurella intohimolla. Kari esiintyy Onnentähti-orkesterinsa kanssa.

Nina Åkerman

Tanssikansaa Ähtäri-hallilla viihdyttää myös Nina Åkerman ja ManTra-orkesteri. Nina voitti Olavi Virta -laulukilpailun vuonna 2010. Seinäjoen Tangomarkkinoilla hän sijoittui kolmanneksi vuonna 2015 ja seuraavana vuonna Nina oli kilpailun superfinalisti sijoittuen kilpailun kakkoseksi. Valloittavana persoonana tunnettu Nina on esiintynyt ahkeraan pitkin Suomea ja Ruotsinkin puolella, ja kiitosta on sadellut etenkin tulkinnasta sekä musiikin tanssittavuudesta.

Suuren tanssi-illan ennakkoliput ovat myynnissä Tiketissä. Ovet avautuvat klo 18 ja tanssit alkavat klo 19. Tilaisuudessa on anniskeluoikeudet. Muista myös Seminaarinmäen Mieslaulajien konsertti Ähtäri-hallissa lauantaina 4. joulukuuta. Hallitapahtumien yhteistyökumppani on Ähtärin kaupunki.


 

JÄTÄ KOMMENTTI