Liisa Asialasta uusi kirjastotoimenjohtaja Virroille

0
Virtain sivistyslautakunta anoo kirjastotoimenjohtajan viran täyttämislupaa kaupunginhallitukselta ensi vuoden alusta lukien.

Jarkko Ruohola/ J-Pnews
Virrat

Virtain sivistyslautakunta on valinnut yksimielisesti keskiviikkona (19.1.) uudeksi kirjastotoimenjohtajaksi FM Liisa Asialan. Liisa Asiala toimi tällä hetkellä Ylistarossa/ Seinäjoella vastaavana kirjastonhoitajana.

 

Liisa Asiala

Ennen nykyistä tehtävää hän on toiminut mm. Oriveden kirjastotoimenjohtajana v. 2004-2021, Vaasan ammattikorkeakoulun informaatikkona ja erikoiskirjastonhoitajana Salossa.

Valinnan perusteluina olivat henkilön pätevyys ja osaa-minen sekä pitkäaikainen työkokemus kirjastoalalta ja kirjaston johtamisesta. Hänelle maksetaan 2950 euron tehtäväkohtaista palkkaa ja koeaika on neljä kuukautta. Hakijoita oli yhdeksän.

Kouluverkkoselvityksen työryhmään nimettiin seuraavat edustajat: Sivistyslautakunnan puheenjohtaja Pirjo Ala-Kaarre, lautakunnan jäsen Marika Hakola, kaupunginhallituksen puheenjohtaja Reijo Koskela, kaupunginjohtaja Henna Viitanen, sivistystoimen johtaja Tuula Jokinen, yhtenäiskoulun rehtori Katri Rantala ja Liedenpohjan koulun henkilökunta. Lisäksi lautakunta pyytää teknisten palveluiden lautakuntaa nimeämään oman edustuksen viranhaltijoista ja luottamushenkilöistä. -jr


 

JÄTÄ KOMMENTTI