Nuorisokeskus Marttisessa tehdään remonttia

0
Nuorisokeskus Marttisen ravintolasalin suurin muutos remontissa kohdistuu linjastoon, joka uusitaan entistä esteettömämmäksi.

Jarkko Ruohola/ J-Pnews
Virrat

Nuorisokeskus Marttisen päärakennuksessa Virroilla alkaa joulukuun 5. päivänä 2023   noin puolitoista kuukautta kestävä saneerausurakka ja aikataulun mukaan valmista olisi 21.1.2024. Uudistuneet tilat ovat käytössä helmikuun alusta lähtien.

Katariina Sallomy

Remontin kohteena ovat talon toisessa kerroksessa sijaitsevat kahvio, ravintolasali ja luentosali. – Kahvilasta pyritään tekemään avoimempi ja nuorille paremmin soveltuva olohuoneen tuntuinen, kokoontumispaikka, jossa on mukavampi seurustella ja luoda suhteita. Vastaanoton ja kahvion tiskit uusitaan ja ne ovat remontin jälkeen samoilla paikoilla kuin nykyisin.  Äänieristystä parannetaan.  Asiakasalueelle uusitaan lisäksi kalusteet ja sohva-alue, kertoo nuorisokeskus Marttisen toimitusjohtaja Katariina Sallomy.

-Ravintolasalin puolella uusitaan linjasto, joka siitä tulee entistä esteettömämpi asiakkaalle. Tämä otetaan huomioon linjaston korkeudessa ja syvyydessä. Ravintolasaliin halutaan myös enemmän asiakaspaikkoja., avaa toimitusjohtaja Katariina Sallomy.

Remonttiin sisältyy lisäksi lattioiden uusimista, maalaamista ja valaistuksen tehostamista. Seinärakenteisiin ei kosketa.

Remontin ajaksi päärakennuksen vastaanotto, kahvio- ja ravintolatoiminta siirtyvät pihapiirissä sijaitsevaan entiseen pappilaan ja ne ovat avoinna aukioloaikojen mukaan. Tilojen uudistusurakan kokonaiskustannusarvio kalusteineen on 200.000 euroa. Puolet kustannuksista hankkeeseen on saatu   Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämällä   investointiavustuksella. Urakoitsijana toimii Rakennus-Yliselä Oy.-jr


 

JÄTÄ KOMMENTTI