Virroilla toteutettiin yhdessä tekemisen päiväkirja

0
Yhdessä tekemisen päiväkirja.

Jarkko Ruohola/ J-Pnews
Virrat

Virtain kaupungin hyvinvointitoimen ehkäisevän päihdetyöryhmän toimesta on toteutettu yhdessä tekemisen päiväkirja.

Työryhmä pyrkii rakentamaan jokaiselle ikäryhmälle lähestymistavan , jolla pyritään estämään päihdeongelmien syntymistä ja vähentämään päihteiden haitallisia vaikutuksia yksilölle ja yhteisölle. Tavoitteena on ennaltaehkäisevästi vaikuttaa ihmisten käyttäytymiseen ja asenteisiin päihteiden käytön suhteen.
-Tällä kertaa lapsille toteutettiin päiväkirja, jolla tuetaan vanhemmuutta ja lähestymistapana   perheaktiviteettinen näkökulma.  Päiväkirja on suunniteltu niin, että lapset voivat täyttää sitä yhdessä vanhempien kanssa. He voivat halutessaan kesän alussa tulla näyttämään päiväkirjaansa kaupungin hyvinvointitoimeen ja saada samalla pienen palkinnon työstään, kertoo hyvinvointiohjaaja Lea Koskimäki.
Yhdessä tekemisen päiväkirjassa on kolmisenkymmentä sivua. Sivuilta löytyy mukavia ja värikkäitä tehtäviä liittyen mm. yhdessä oloon, tunteisiin ja terveyteen.
Päiväkirjaa jaetaan kaupungin varhaiskasvatuksen kautta. Osa  kirjoista on mennyt jakoon jo viime viikolla ja osa toimitetaan tällä viikolla. Yhdessä tekemisen päiväkirjaa saa myös hyvinvointiohjaajalta.-jr


Kuvateksti: Yhdessä tekemisen päiväkirja. (1833)

JÄTÄ KOMMENTTI