Virtain Voi hyvin !-gaalassa runsaasti palkitsemisia

0
Voi hyvin !-gaalassa paikalla olleet, palkitut yhteiskuvassa.(

Jarkko Ruohola/ J-Pnews
Virrat

Virtain kaupungin hyvinvointitoimi järjesti ensimmäisen Voi hyvin !-gaalan keskiviikkoiltana kohtaamispaikka Otsossa.

Hyvinvointilautakunnan varapuheenjohtaja Johanna Saarinen

Tilaisuudessa palkittiin runsas joukko urheilun ja liikunnan alueilla vuonna 2023 menestyneitä yksilö- ja joukkuelajien edustajia stipendeillä sekä jaettiin liikunnan erityisstipendit ja ensi kertaa kulttuurihyvinvoinnin stipendi. Tilaisuuden aluksi hyvinvointilautakunnan varapuheenjohtaja Johanna Saarinen kertoi, että Virroilla on paljon liikunnan ja kulttuurin harrastajia ja toimijoita sekä yhdistyksiä kuin järjestöjä, jotka toimivat aktiivisesti. – On suuri rikkaus, että julkisen palvelun lisäksi voidaan toimia vapaaehtoisuuden pohjalta järjestöissä ja yhdistyksissä ja tuoda sitä mahdollisuutta mahdollisimman monille ihmisille, kiitti Johanna Saarinen.

– Tänään on ilo nähdä erityisesti teitä, jotka olette pitkäjänteisesti tehneet työtä oman alanne ja lajinne parissa ja menestyneet upeasti. Työ, jota teette, on arkista puurtamista, se on kurinalaista työtä ja myös pitkäjänteistä tekemistä. Siihen täytyy olla innostus ja palo, Johanna Saarinen korosti.

Thanh (vas.), Dao ja Nhan lauloivat omalla äidinkielellään gaalassa.

Gaala-tilaisuuden musiikille puolesta Vietnamista Virroille tulleet Thanh, Dao ja Nhan ja kitaralla laulujaan säestänyt Joelito Malabanan.

Mies ja kitara ja laulu, Joelito Malabanan.

Liikuntatoimen stipendit vuonna 2023 yksilölajit: Emma Havanka/ Virtain Ratsastajat, esteratsastus, saavutukset: pikkuponien SM3,hallimestaruus ja valinta maajoukkueeseen.
Kiia Koro, nuorten Rally-toko,saavutukset nuorten SM1. Aino-Kaisa Sihvonen/ Virtain Urheilijat, saavutukset moukari, N22 SM 5. Helena Leveelahti/ Virtain Urheilijat, kiekko saavutukset SM1 halli, Kalevan kisojen SM 2., maajoukkuedustaja. Riitta Rajamäki/ Virtain Urheilijat, keihäs, saavutukset N 70 MM 1., N 70 EM 1., N70 SM 1. kiekko SM 3. heitto-ottelu SM 3.

Heikki Mäkinen/ Virtain Ampujat ,100 m hirvi, parilaukaukset,saavutukset Y 75 SM 1. 100m hirvi parilaukaukset, M70 ilmaluodikko SM 1 tulos 264 p SE, M70 hirvi SM 1. Keijo Stenholm, voimapunnerrus, toistovoima, saavutus SM3. M50, M 50 80-90 kg SM 3. M50 alle 83 kg Suomen voimapunnerrus maksimivoima (120 kg)

Joukkuelajit: Harri Tarvainen/ Virtain Urheilijat,kirkkovenesoutu 10 km,saavutus SM2
Tero Vaali/ Virtain Urheilijat,kirkkovenesoutu 10 km, saavutus SM 2. Jouko Vaali/ Virtain Urheilijat, kirkkovenesoutu 10 km, saavutus SM 2. Martti Niemi/ LP-Kangasala B-pojat, lentopallo, saavutus alue SM 2. B-pojat. Nuutti Nikkinen/ Virtain Veikot A-pojat/ LP Kangasala/ B-pojat,lentopallo, saavutus alue SM 2. B-pojat, valinta U17 maajoukkueeseen. Veeti Nikkinen/ Greenyard Maasek Belgia, lentopallo, saavutus Belgian mestaruusliiga, hopea.

Monipuolinen ja pitkään Virroilla toiminut musiikkialan konkari Markku Sorvari palkittiin työstään kulttuurihyvinvoinnin stipendillä. Stipendin luovuttivat kulttuurituottaja Päivi Ylimys ja hyvinvointijohtaja Minna Koskinen.

Erityisstipendit/ Liikunnan kannustusstipendi: Vuoden 2023 kannustusstipendi Virtain Veikkojen B-tytöt, joka palkitaan ahkerasta ja motivoituneesta pelaamista ja sitkeydestä. Palkinnon vastaanottivat joukkueen kapteeni Saimi Sara-aho ja varakapteeni Heta Kaleva.
Liikunnan erityisstipendi Sari Kolu. Hänet palkittiin erittäin aktiivisesta toiminnasta liikunnan parissa sekä kannustavasta ja pitkäaikaisesta toiminnasta etenkin lasten ja nuorten parissa.
Kulttuurihyvinvoinnin stipendi Markku Sorvari. Hän on pitkäaikainen ja monipuolinen musiikkialan konkari, joka välittää ja vie omalla tuotannollaan hyvinvointia eteenpäin sekä virtolaisille että sen ulkopuolelle. Elvin Ukkojen johtaja ja Virtain juhannusjulistuksen tekijä.  -jr



 

JÄTÄ KOMMENTTI