Virtain Leijonat jakoivat 400 ruusua naistenpäivänä

1
Keiturinpuistossa naistenpäivän ruusun kiitollisena vastaanottivat muun muassa (vas.).Eeva-Liisa Koivisto, Eeva Bär ja Maila Tomunen. Kuvassa myös ruusujen jakoon osallistunut klubin sihteeri Seppo Koivisto.

Jarkko Ruohola/ J-Pnews
Virrat

LC Virrat jakoi perjantaina vietetyn kansainvälisen naistenpäivän merkeissä 400 upean punaista ruusua kaupungin vanhusten hoitokotien, kotihoidon ja kehitysvammaisten yksiköiden naisasukkaille ja myös naispuoliselle henkilökunnalle.

Ruusujen jakopaikat olivat Ainala, Keiturinpuisto, Vihriälä, Keiturinhelmi, Liljannekoti, kotihoitoa, Ahjo toimintakeskus ja ryhmäkoti. Ruusujen jakamisella naistenpäivänä on pitkät perinteet Virtain leijonaklubin toiminnassa ja se on yksi toimintavuoden tärkeimmistä aktiviteeteista.

Vuosien myötä jaettavien ruusujen määrä on lisääntynyt. Selvästi tänäkin vuonna tapahtumaa oli odotettu hartaasti jokaisessa paikassa ja ruusun saajat ottivat kukan vastaan kiitollisin mielin. Joidenkin poskille vierähti jopa kyyneliä liikutuksesta.

Virtain Leijonaklubin presidentti Joelito Malabanan viihdytti lauluillaan yleisöä naistenpäivänruusujen jakotilaisuudessa. Lion-veli Seppo Huostila oli muutamassa lauluesityksessä taustatukena.

Ruusujen jaon lomassa klubin presidentti Joelito Malabanan viihdytti paikalla olleita musiikkiesityksillään. Hänen monipuoliset, tutut, herkät, tunteelliset ja vähän jopa nopeatempoisemmatkin laulunsa sai tyytyväiseltä yleisöltä vankkumattoman kiitoksen. Muutamat jopa pistivät tanssiksi laulujen lomassa.. -jr



 

1 KOMMENTTI

  1. TänäKÄÄN vuonna ei näköjään muistettu, että myös vuodeosastolla on potilaina sekä hoitajina monia upeita naisia!

JÄTÄ KOMMENTTI