Ähtärisssä vietetään maalaismarkkinoita 1.10.

0
Kuva:Timo Ahopelto

Elokuussa järjestetyistä maalaismarkkinoista on muodostumassa uusi virkistävä perinne Farmin pihalle, kiitos myyjien ja kävijöiden.

Nyt lauantaina 1.10. vietetään seuraavia maalaismarkkinoita samassa hengessä tunnelmallisessa Farmin pihapiirissä. Kuten aiemminkin, myyntipaikan varanneille myyjille paikka on ilmainen ja kaikilla kävijöillä on vapaa pääsy Farmin alueelle klo 10-16

.

Kuva: Timo Ahopelto

Rapsutuksia, poniajelua ja ostoksia

Maalaismarkkinoista saa hauskan päiväohjelman koko perheelle viikonloppuun. Pienimmästä vanhimpaan on aina yhtä mukavaa nähdä läheltä farmin eläimiä, silittää lampaita ja lehmiä, jotka yhtä mielellään odottavat rapsuttajia. Tällä kertaa poniratsastusta lapsille tarjoaa meidän ihan oma ponimme klo 13-14, 3€/hlö. Myytävänä on viime markkinoiltakin tuttuja tuotteita lähialueelta, kuten käsitöitä ja leivonnaisia, mutta nyt mukaan on tullut useampi uusikin. 

Selvitä maalaistalon tuvassa vanhan ajan mysteeri

Päivään voi yhdistää myös Farmin tuvassa varattavissa olevan pakopeli-kokemuksen, vaikka perheen kesken! Pakopeli vie pelaajat aikamatkalle maalaistalon tupaan keskelle vanhan ajan mysteeriä. Peli soveltuu parhaiten 2-6 hengen ryhmille. Muistathan varata peliajan etukäteen nettisivuiltamme (www.ahtarizoo.fi).

Lemmikit odottavat kotona

Pyydämme ainoastaan, että perheenjäsenistä lemmikit jäisivät kotiin, koska puiston ja farmin asukkaat häiriintyvät helposti muiden eläinten vieraista hajuista. 

Kuva: Timo Ahopelto

 


 

JÄTÄ KOMMENTTI