AISAPARI | Soitellaan!

0
Soitellaan!, on 7-15-vuotiaille lapsille ja nuorille suunnattu työpaja, jossa soitellaan eri soittimilla ammattitaitoisten opettajien johdolla.

Millaista on soittaa rumpuja, sähkökitaraa, bassoa tai kosketinsoittimia? Tai olisiko laulaminen sinun juttusi? Onko jokin soitin sinulle jo tuttu, mutta haluaisit kokeilla jonkin toisen soittimen soittamista? 

FinEst Bändileiri -hanke järjestää lauantaina 15. toukokuuta cn, jossa voit tutustua erilaisiin bändisoittimiin. Soittamisesta kiinnostuneet voivat kokeilla eri soittimilla soittamista ja saada oppia ammattitaitoisten opettajien johdolla. 

Soitellaan! -työpajapäivään voivat osallistua 7-15-vuotiaat lapset ja nuoret Alajärveltä, Evijärveltä, Kauhavalta, Lappajärveltä, Lapualta ja Vimpelistä. 

Työpaja järjestetään Kauhavan koulukeskuksessa 15.5. klo 12-16. Päivän aikana tarjotaan välipala. Työpajapäivä on maksuton, mutta järjestelyjen vuoksi työpajaan on ennakkoilmoittautuminen 5.5. mennessä Järvilakeuden kansalaisopistoon www. jarvilakeus.fi, kurssinumero on 1101 330. 

Soitellaan! -työpaja toteutetaan osana FinEst Bändileiri-hanketta, järjestelyistä vastaavat Järvilakeuden kansalaisopisto ja Aisapari.

Lisätietoja: 040 765 6201


 

vanhat kuorma-autot tukim

JÄTÄ KOMMENTTI