Tiedosta ja hallitse riskit yritystoiminnassa 

0
Fasadi - Alavuden Kehitys Oy

Erilaiset uhat kuuluvat yritysmaailmaan ja nyt korona-aikana yritystoiminnan riskien hallintaan tulee kiinnittää erityistä huomiota, koska oikeanlaisella riskienhallinnalla riskejä voi ennaltaehkäistä, vähentää ja hallita.

Suunta tulevaan Kuusiokunnissa -hanke järjestää huhtikuussa kolmesta osa-alueesta koostuvan verkkovalmennuksen, joka tarjoaa eväitä taloudellisten riskien hallintaan, yritystoiminnan jatkuvuussuunnitteluun ja toiminnan turvaamiseen sekä arjen sopimusten hallintaan. Valmennusillat järjestetään verkkokoulutuksena 13.4., 15.4. ja 20.4. Teams-yhteydellä klo 18 alkaen ja ne ovat avoimia ja maksuttomia kaikille Kuusiokuntien yrittäjille ja yrittäjäksi aikoville.

Kouluttajina ovat Asianajotoimisto Fennon toimitusjohtaja AA Jussi Laakkonen ja AA Maria Rintala, jotka ovat alansa tunnustettuja asiantuntijoita. He ovat saaneet pitämistään koulutuksista hyvää palautetta erityisesti siitä, että he lähestyvät juridiikkaa käytännönläheisesti ja kertovat vaikeistakin asioista ymmärrettävästi esimerkkien avulla.

Valmennuksiin tulee ilmoittautua ennakkoon ja ilmoittautumisohjeet sekä laajemmat kuvaukset iltojen sisällöstä  voi katsoa Alavuden Kehityksen sivuilta osoitteesta www.fasadi.com/suuntatulevaan-koulutukset 

Huhtikuussa verkkokoulutuksena järjestettävässä Yrityksen riskienhallinta -valmennuksessa on mahdollisuus saada vinkkejä Asianajotoimisto Fennon asiantuntijoilta. Kouluttajina toimivat toimitusjohtaja AA Jussi Laakkonen ja AA Maria Rintala.

Ilmoittautumislomakkeella voi myös jättää ennakkokysymyksiä valmennusiltojen teemoihin liittyen. Näin kouluttajat varautuvat vastaamaan oikeisiin asioihin.

Linjoille toivotaankin runsaasti osallistujia, koska tämä on yrittäjille harvinaisen hyvä mahdollisuus saada neuvoja juuri itseä askarruttaviin kysymyksiin.

Suunta tulevaan Kuusiokunnissa on Etelä-Pohjanmaan liiton rahoittama hanke, jota hallinnoi Alavuden Kehitys Oy. Hanke tarjoaa maksutonta valmennusta Alavuden, Kuortaneen, Soinin ja Ähtärin yrittäjille sekä alkaville yrittäjille.


 

Herranen lounas maaliskuu700x

JÄTÄ KOMMENTTI