ALAJÄRVEN VUODEN 2021 YRITTÄJÄ – palkinto FinnKatsastus Oy:lle

0
Kati ja Mika Paajaste ovat otettuja ja kiitollisia FinnKatsastus Oy:n saamasta huomionosoituksesta. Katsastusasemalla on aina tarjolla tuoretta kahvia ja herkkuja. Lapset ovat myös tervetulleita mukaan: leikkinurkassa kuluu aika monenlaisten lelujen kanssa ja tikkaripuusta voi halutessaan viedä kotiin ”pistokkaan” ja katsoa, saako siitä kasvatettua oman tikkaripuun. (jpnews.fi)

Alajärven Vuoden Yrittäjä 2021 -palkinto luovutettiin  perjantai-iltana Alajärvellä järjestetyssä juhlatilaisuudessa yrittäjäpariskunta Kati ja Mika Paajasteelle ja heidän perustamalle yritykselle FinnKatsastus Oy:lle.

Paajasteet haluavat lähettää laajasti lehtemme välityksellä nöyrän kiitoksensa Alajärven Yrittäjät ry:lle saamastaan huomionosoituksesta.

– Iso kiitos kuuluu  jokaiselle henkilökuntamme ahertajalle. Väkemme on sitoutunutta, ammattitaitoista ja luotettavaa.
– Kiitos myös jokaiselle asiakkaalle, että olette valinneet meidät ja palvelumme!

VUODEN YRITYS FINNKATSASTUS OY

Alajärveläinen katsastusalan toimija FinnKatsastus Oy on perustettu syksyllä 2010.
Alajärventien alkupäässä, niin sanotulla sisääntulotiellä, lähellä valtien16 risteystä sijaitseva yritys työllistää tällä hetkellä Mika ja Kati Paajasteen lisäksi kuusi katsastajaa ja kaksi toimistosihteeriä.

Yrityksen logon yhteyteen on kirjattu teesit: luotettava, palveleva, yksityinen.
Siinä luotettava tarkoittaa, että katsastus ja rekisteröinnit ovat viranomaistoimintaa, jossa asiat hoidetaan lakien ja asetusten mukaisesti, ammattitaidolla ja asiakas tyytyväisellä asenteella. Palveleva tarkoittaa, että asiakas kohdataan ja häntä palvellaan aina henkilökohtaisesti. Puhelimen päässä on aina oikea ihminen ja jokaiselle asiakkaalle etsitään sopivat ratkaisut. On tärkeä tiedostaa myös, että FinnKatsastus on kokonaan suomalainen yksityinen perheyritys.

FinnKatsastuksen monipuoliset palvelut:

FinnKatsastuksella tehdään kevyille ja raskaille ajoneuvoille määräaikaiskatsastukset, rekisteröintikatsastukset ja muutoskatsastukset. Katsastukseen voi etukäteen varata ajan tai poiketa itselle sopivana ajankohtana Drive In-katsastukseen. Raskaiden ajoneuvojen katsastuksia tehdään entiseltä A-Katsastukselta vapautuneessa hallissa (Teollisuustie 3) ja Autosähkö Arvo Männikön isossa korjaamohallissa Juurikaskydön teollisuusalueella. Raskaiden ajoneuvojen katsastukseen tulee aina varata etukäteen aika.

Kaikkien rekisteröitävien ajoneuvojen (myös veneiden) rekisteröinnit ja vakuutukset hoituvat helposti FinnKatsastuksella ammattitaitoisten ja iloisten toimistosihteerien toimesta. Samalla asiakas voi nauttia vaikkapa päiväkahvit viihtyisissä oleskelutiloissa. Myöskin pienemmät lapset on huomioitu omalla leikkinurkkauksella ”tikkaripuineen”.

Jos mieltäsi askarruttaa jokin autoiluun liittyvä kinkkinenkin asia, voit aina ottaa yhteyttä FinnKatsastukselle puhelimitse tai poiketa käymään.

– Palveluamme kannattaa hyödyntää, sillä mielestämme tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassakaan, hymyilevät toimistosihteerit.

– Ohessa meille esitettyjä yleisimpiä kysymyksiä, joihin etsitään vastausta lähes päivittäin: ”Milloin auto pitää katsastaa? Miksei ole mitään paperia autossa? Voiko muuttaa pakettiautoksi? Paljonko veroja tai vakuutusmaksuja tulee uuteen ajoneuvoon? Miten myydään kuolinpesän auto? Voiko mopon poistaa liikennekäytöstä? Rekisterikilpi putosi, miten saan uuden tilalle ja paljonko se maksaa?, luettelevat sihteerit.


J-Pnews  ONNITTELEE  VUODEN YRITYSTÄ, yrittäjiä Katia ja Mikaa sekä koko yrityksen henkilökuntaa ansaitusta huomionosoituksesta ! 

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI