Eläkeliitto toimii aktiivisesti Soinissa – järjestää Hyvä Joulumieli-keräyksen

0
K-Market Kanelin kuusi

Kun Lions Club lopetti toimintansa, päätettiin yhdistyksessä jatkaa Hyvä Joulumieli-keräystä yhdistyksemme toimesta. Yhdistyksemme haluaa omalta osaltaan tuoda hyvää joulumieltä kaikille soinilaisille.

S-Marketin kuusi

Keräys järjestetään K-Market Kanelissa ja S-Marketissa 26.11 – 19.12.2021 välisenä aikana samalla periaatteella kuin aikaisempinakin vuosina. Lahjoituskuoret löytyvät myymälöiden eteistiloista. Täyttämällä kirjekuoressa olevan lappusen ja viemällä kuoren suljettuna myymälän kassalle, osallistut keräykseen.

Yhdistys lähettää vuoden 2022 alkupuolella lahjoittamaasi summaa vastaavan pankkisiirron, jolla voit maksaa lahjoituksesi yhdistyksen tilille. Keräyksen tuotto käytetään kokonaisuudessaan soinilaisten vähävaraisten hyväksi, luovuttamalla heille 100 euron lahjakortteja K-Market Kaneliin tai S-Markettiin ennen joulua viikon 52 aikana. Lahjakortit toimitetaan Kuussotelle, Soinin sosiaalitoimiston kautta. Lahjakorteilla ei voi ostaa tupakkaa tai alkoholia, kaikkia muita tuotteita kyllä mitä kyseisten kauppojen tuotevalikoimaan kuuluu.

Liity nyt yhdistyksemme jäseneksi! 1.12 -31.12.2021 välisenä aikana yhdistyksemme jäseniksi liittyvien kesken arvotaan n. 100 euron arvoinen älypuhelin. Jäseneksi voi liittyä verkossa osoitteessa https://eljas.elakeliitto.fi/verkkolomakkeet/jasenhakemus Jäsenmaksun suuruus vuonna 2022 on 15 euroa. Jos sinulla ei ole osaamista tai mahdollisuutta liittyä netin kautta sen voit tehdä myös kirjastossa, josta on myös saatavissa paperisia jäsenhakemuksia. Kirjaston henkilökunta on lupautunut tarvittaessa auttamaan netin kautta tapahtuvassa jäsenhakemuksen täyttämisessä. Kirjoita ”Jäsenhankkija” kohtaan, EL Soini ry

Lisäksi kaikkien 1.6.2020-31.12.2021 Eläkeliittoon liittyneitten uusien jäsenten kesken arvotaan majoituslahjakortti (2 vrk, kaksi hlöä, arvo 324 €) Eläkeliiton Lehmirannan lomakeskukseen.

Eläkeliiton paikallisyhdistyksen jäsenenä pääset nauttimaan paikallisyhdistysten retkistä, monista aktiviteeteista ja yhteisöllisyydestä, voit harrastaa liikuntaa tai kulttuuria, voit tavata samanhenkisiä ihmisiä, voit osallistua erilaisiin tapahtumiin, voit toimia muita tukevana vapaaehtoisena.


 

JÄTÄ KOMMENTTI