Alavuden Kehityksen hattutempaus Rysköillä 1.-2.7.

0

Alavuden kaupungin yrityspalveluista Alavuden Kehityksestä soitettiin touko-kesäkuun vaihteessa alavutelaisyrittäjille automaattipuhelu, jossa kerrottiin haettavissa olevista yritystuista sekä Alavuden Kehitys Oy:n palveluista. Soittokierros oli varsin onnistunut ja peräti 71 yrittäjää oli kiinnostunut yrityksensä kehittämisestä ja toivoi yhteydenottoa yrityspalveluilta.

– Kaikkiin yhteydenottopyynnön jättäneisiin tullaan olemaan yhteydessä, mutta näin kesälomien kynnyksellä Kehityksen väki haluaa näkyä myös Alavuden kesän ehkäpä vilkkaimmassa tapahtumassa eli Rysköö-markkinoilla, ilmoittaa Alavuden Kehitys Oy:n toimitusjohtaja Ulla Koivisto.

– Yrityspalveluiden ja Alavuden kaupungin yhteinen piste sijaitsee Rysköö-kadulla Alavuden kirjaston edessä ja toivomme, että alavutelaiset yrittäjät tulisivat markkinoiden aikaan pistäytymään teltalla päivittämässä yhteystietonsa Kuusiokuntien yritys- ja palveluhakemistoon. Vaivanpalkaksi saa kaikille ja kaikkeen menoon sopivan kesähatun! 

Yritys- ja palveluhakemistoa ylläpitää Alavuden Kehitys ja siinä mukana oleminen ja tietojen päivittäminen on yrittäjille maksutonta. Hakemisto palvelee niin kuluttajia, julkisia toimijoita kuin yrityksiä itseään ja yhteystiedot kannattaa pitää ajan tasalla.

Lisäksi Alavuden Kehitys muistuttaa, että he palvelevat myös yrittäjäksi haluavia ja vasta yritysideaansa kehitteleviä, joten Rysköö-teltalla pyydetään käymään myös niitä, joilla on mietinnässä oma yritys. Oma ideansa kannattaa tulla kertomaan, niin voidaan yhdessä miettiä, miten asiassa voisi edetä ja sopia vaikkapa tapaamisaika.

Toimitusjohtaja Kuusiston mukaan Rysköillä voi yritysasiantuntijan lisäksi tavata myös hankevetäjiä mm. Kuuden tähden reitistö ja Mikrosta Milliin -hankkeista.

– Tervetuloa moikkaamaan, kyselemään ja tuomaan terveisiä!


 

JÄTÄ KOMMENTTI