FAGERKULLAFEST  2 0 2 3   –  kutsuu kokemaan ja nauttimaan

0

Fagerkullafestejä vietetään jälleen tänä kesänä osana Alajärven Lehtimäen Ränkiviikon ohjelmaa. Keskiviikkona 12.7. klo 18 alkaen Fagerkullan vanhan pappilan pihapiirissä Lehtimäellä (Kirkonkyläntie 219) saadaan rennossa ulkoilmatapahtumassa nauttia tasokkaasta musiikista, yhteydestä, kesäherkuista ja lämpimästä tunnelmasta.

Festilavalle nousevat Rectory House, Kristiina Brask, Jukka Leppilampi, Tove Wingren-Leppilampi ja Marko Isolehto. Lisäksi House Band johdattaa solisteinaan lavalle Annukka Haapa-ahon, Emma Huvilan, Justus Järvenpään, Julia Järvisen, Ebun Kivisen ja Noora Vuolan.

Tapahtuman kummiksi tituleerattu gospel-artisti Jukka Leppilampi on ollut mukana Fagerkullafest-toiminnassa aivan alkuideasta alkaen. Hän pitää tärkeänä, että on saanut olla palvelemassa omalta osaltaan tapahtuman ympärille syntynyttä yhteisöä. Jukka kuvaa:

Olen saanut nähdä kuinka tapahtumakonsepti rikastuu ja syntyy kokoa ajan uutta. Toiminta mahdollistaa yhä uusien ihmisten mukaan tulon. Haluamme luoda kulttuuria, johon kuka tahansa voi identifioitua. Näin yhteisö rakentuu ja vahvistuu.

Tapahtuman päätteeksi vietetään tunnelmallista yömessua klo 22 alkaen. Olet lämpimästi tervetullut kauempaakin.

Liput ovat myynnissä Liveton-verkkokaupassa.


 

JÄTÄ KOMMENTTI