Järviseudun joulutori kokoaa kädentaitajat ja leipurit

0
Evijärven nuorisoseuran muhkea sali täyttyy joka toinen sunnuntai tanssijoista ja 20.11. Järviseudun joulutorin tunnelmasta.

Evijärven nuorisoseuran aktiivit istuivat lauantaiaamuna pöydän ääreen ideoimaan 20. marraskuuta pidettävää joulutoritapahtumaa. Toivottavasti kädentaitajat ja leipurit läheltä ja kaukaa innostuvat tulemaan myymään tuotteitaan, kutsuvat Maritta Hanhikoski, Anneli Pietilä ja Anne Pesonen. Lisäksi toivotaan tietenkin asiakkaita hakemaan joulufiilistä syksyn synkeyteen.

Myyntipaikan hinta päätettiin pitää ennallaan, ja kymmenen euron maksuun sisältyy myös pöytä. Varaukset pyydetään tekemään 16.11. mennessä soittamalla Marittalle 040 530 4495 tai sähköpostilla evijarvenns@gmail.com.

Evijärven nuorisoseuran maskotti Kaisa Kani on mukana myös joulutorilla.

Nuorisoseura paistaa omaan myyntipöytäänsä ainakin jouluisia laatikoita ja leivonnaisia. Lisäksi pidetään arpajaiset, johon rakennetaan komea joulukori ja hankitaan muitakin palkintoja.

Kahvin ja jouluviinerin lisäksi keitetään kahvioon tarjolle jälleen myös joulupuuro. Kannattaa siis lähteä puurolounaalle koko perheen voimin. Nuorisoseuran oma maskotti Kaisa Kani viihdyttää lapsia ja jakaa karamelleja kaikille.
Joulutori on avoinna kello 11-14 ja kello 17 jatketaan sunnuntaitanssien merkeissä, kun lavalle nousee tangokuningas Kari Hirvonen & Onnentähti. Gramofoni Oy:n kanssa yhteistyössä järjestettävät tanssit keräävät innokkaita tanssijoita Evijärvelle. Keskiviikkona nähdäänkin AlfaTV:ssä Evijärvellä viimeksi kuvattu Tanssi kanssain -tapahtuma.

 


 

Herranen lounas maaliskuu700x

JÄTÄ KOMMENTTI