Kansallinen hiihtopäivä lauantaina 29.1. innostaa ihmisiä hiihtämään ja liikkumaan kaikkialla Suomessa. Tavoitteena on saada miljoona ihmistä liikkeelle. On sama, liikutko suksilla, pyörällä, lumikengillä, jalkaisin, pulkkamäessä tai vaikka potkukelkalla, kaikki suoritukset lasketaan. 

Hiihtolatujen läheisyyteen eri puolilla Ähtäriä sekä Lehtimäen Valkealammelle sijoitetaan postilaatikoita. Kirjaa laatikossa olevaan vihkoon liikuntasuoritus ja osallistut arvontaan. Liiku yhdessä tai useammassa paikassa – nyt on hyvä syy lähteä tutustumaan alueemme monipuolisiin latuihin!

 

ARVONTALAATIKOIDEN SIJAINNIT:

– Mustikkavuori: Ajanottorakennuksen läheisyydessä (Mustikkavuorent.32).

– Keskustan kuntorata: Latukarttataulun luona reitin alaosassa.

– Kellomäki: Latukarttataulun luona Kellomäen talon läheisyydessä.

– Mesikämmen kuntorata: Moksun laavulla.

– Honkiniemi: Leirikeskuksen pihassa (Honkiniementie 150).

– Myllymäki: Koulun pihassa.

– Itä-Ähtäri: Virtalantien risteyksen läheisyydessä.

– Alastaipale: Kylätalon piha-alueella ulkorakennuksen kyläkodan puoleisessa päädyssä (Itä-Peränteentie 1357).

– Peränne: Vuorimäentien ja Peränteentien risteyksessä.

– Valkealampi, Lehtimäki, Alajärvi: Hiihtostadionin lähtöalueen katoksessa.

Kaikkien Kansallisena hiihtopäivänä 29.1. suoritusmerkintänsä ja yhteystietonsa vihkoihin jättäneiden kesken arvotaan palkintoina:

Carilainen Sport Oy:n 30 € lahjakortti, Suomen Ladun tuotepalkintoja, Ähtäri Zoon vapaalippu, termospullo, termosmuki, ladattava otsalamppu, ensiapulaukku, hygieniatuotteita ym.

Haastamme kaikki hiihdon harrastajat, lapset vanhempineen, koululaiset ja nuoret, seniorihiihtäjät, seurat ja yhdistykset jäsenineen sekä yritykset työtekijöineen laduille omatoimisille hiihtoretkille!

Partiolippukunta Ähtärin Eräveikot ry pitää mehuaseman auki Ähtärin Kellomäessä klo 11-15. Vapaaehtoinen mehumaksu. Pakkasraja -15 °C. Alajärven kaupungin tarjoamaa mehua on tarjolla Lehtimäen Valkealammella Jäkälämäen kodalla kotatulen lämmössä.

Kansallisen hiihtopäivän Ähtärissä ja Alajärven Lehtimäen Valkealammella järjestävät yhteistyössä Suomenselän Samoilijat ry, Ähtärin kaupunki, Ähtärinjärven Sydänyhdistys ry, Ähtärin Valpas ry, Ähtärin Urheilijat ry, Alajärven kaupunki, Ähtärin Eräveikot ry ja Ähtäri Zoo.


 

vanhat kuorma-autot tukim

JÄTÄ KOMMENTTI