Kaupunginjohtaja Henna Viitanen Virtain joulunavauksessa – Hyödyntäkää paikallisia yrityksiä

0
Kaupunginjohtaja Henna Viitanen toi kaupungin tervehdyksen ja avasi joulutoritapahtuman.
Jarkko Ruohola /J-Pnews
VIRRAT

Kaupunginjohtaja Henna Viitanen kehotti lauantaina (4.12.) torilla järjestetyssä joulunavauksessa  virtolaisia hyödyntämään paikallisia yrityksiä jouluvalmisteluissaan.

– Joulusesonki on monelle yritykselle vuoden tärkeintä aikaa. Meillä Virroilla on laaja laaja palvelutarjonta. Toivonkin, että te virtolaiset hyödynnätte paikallisia palveluita ja tuotteita jouluvalmisteluissanne. Käyttämällä palveluita pidämme palvelut lähellä. Paikallisten yritysten tukeminen osa kaupungin elinvoimaa. Vetovoimaa , elinvoimaa ja  yhteistyötä tarvitaan, jotta voimme kasvaa ja kehittyä.
.
– Meillä on moni asia täällä hyvin. Arvostetaan niitä. Tehdäänkö kaikki Uuden Vuoden lupaus ja kerrotaan muualla asuville tuttaville muutama hyvä asia kotikaupungistamme, palveluistamme ja vahvuuksistamme. Se on parasta kuntamarkkinointia. Yhteistyössä on voimaa, toivoi Henna Viitanen.
.
Kaupunginjohtaja Viitanen iloitsi, että joulunavaus voitiin järjestää.
.
– Koronapandenemian jyllätessä moni asia on muuttunut. Välillä on ollut valoa tunnelin päässä. Nyt taas suunta on alaspäin. Yleisötilaisuuksien osalta rajoitukset ikävä kyllä kiristyvät jälleen maanantaina. On hienoa kuitenkin, että kaikesta huolimatta pystyimme järjestämään tämän joulunavaustapahtuman ja te olette täällä tänään. Muistakaa kuitenkin koronaturvallinen käytös ja malttia jonotuksessa, jos sellaista syntyy. Pidetään toisistamme huolta, toivoi joulunavausyleisöltä Henna Viitanen.
.
Kaupunginjohtaja antoi kiitosta joulunavaustapahtuman toteuttamiseen osallistuneille yrityksille ja yhteisöille.
.
– On ilahduttavaa, että lähes parikymmentä yritystä ja yhteisöä lähti mukaan Jouluikkuna-tempaukseen ja olemme saaneet myyjiä tänne torille. Vaikka maailma on entistä pirstaleisempi , yhteisöllisyyttä me tarvitsemme. Yhdessä olemme enemmän, muistutti Henna Viitanen.
Purevasta pakkasesta huolimatta joulunavaustapahtuma keräsi runsaasti väkeä torille. Ostosten lomassa ei nälkä ainakaan päässyt yllättämään, sillä tarjolla oli ilmaista riispuuroa rusinakiisselin kera tai isolla pannulla paistettua, maittavaa pyttipannua. Myös ilmainen lämmin glögi tai kahvi teki hyvin kauppansa pakkassäässä. Jos oli uskallusta, saattoi kokeilla sähköavusteista, ”läskirengaista” maastopyörää torialueeseen rajoittuvassa puistossa. Joulunavaustapahtuman mainiona juontaja toimi sanavalmis Juhani Viita. -jr
Virtain joulunavaus pidettiin lauantaina torilla. (JR)

JÄTÄ KOMMENTTI