KesäVirratSoi-musiikkijuhlien kävijämäärä ylitti odotukset

0
Apocalyptica

Jarkko Ruohola/ J-Pnews
Virrat

KesäVirratSoi tapahtumissa kävi noin 2200 henkilöä Virroilla

KesäVirratSoi-musiikkijuhlien toiminnanjohtaja Oona Rosenlund on tyytyväinen nelipäiväisen tapahtuman onnistumisesta. -Tämän vuoden musiikkijuhliin täytyy koko työryhmän puolesta olla tyytyväinen, kun kuulijamäärä ylitti odotuksemme. Sekä yleisö että taiteilijat viihtyivät tapahtumassa.

Uutta tänä vuonna oli se, että suuri taitelijamäärämme majoittui osin myös yksityis-majoituksessa Virroilla. Jokainen soittajamme otettiin lämpimästi vastaan ja heillä oli hyvät oltavat musiikkijuhlien ajan. Tästä on kiittäminen kaikkia isäntiä ja emäntiä sekä suuren työn tehnyttä majoitusvastaavamme Elina Helimäkeä. Toivottavasti Virtain vieraanvaraisuus saa tulevaisuudessakin jatkoa tällä tavoin, toivoo Oona Rosenlund.

Myös taiteilijoiden puolesta on tullut kiitosta kaikista järjestelyistä ja konserteista Virroilla.   -Yleisöltä keräämäämme palautetta alamme lukea ajatuksella läpi, kun tulevan vuoden järjestelyt käynnistyvät syksyllä.

-Mielestäni olemme löytäneet hyvän rungon tapahtumalle. Onneksi siihen kuitenkin kuuluu aina myös parannusten tekeminen seuraavaan vuoteen. Tuleva vuonna voimme kehittää informaation jakamista entistäkin paremmin yleisölle etukäteen konserteista ja aikataulusta. Toiminnanjohtajana olen ollut tyytyväinen, että paikalliset ovat jakaneet minulle ja työntekijöillemme ajatuksia matalalla kynnyksellä. Tätä varten olemme olemassa, painottaa Oona Rosenlund.

Oona Rosenlundin mielestä tärkein palaute on konserteissa koetut merkitykselliset hetket.-Avajaiskonsertissa kostuivat useat silmäparit.

Yleisölle ilmaiset tapahtumat ovat osa KesäVirratSoi-musiikkijuhlaa. -Raitilla Raikaa-tapahtumassa heittäydyimme ja improvisoimme säästä johtuen. Päivään mm. kuului lettujono ja vaskimusiikkia ulkona. Toisaalta loistavat tanssiesitykset sopivat erittäin hienosti yhtenäiskoulun aulaan. Tapahtuman onnistumisesta kiitämme yleisöä, joka sujuvasti seuraili ohjelmaamme vuoroin sisällä ja vuoroin ulkona, kiittää Oona Rosenlund.

Loppuunmyyty Virtain kirkko sunnuntaina

KesäVirratSoi- musiikkijuhlilla vieraili kaikkiaan noin 2200 musiikinystävää.  Avajaiskonsertti käynnisti iloisesti tapahtuman, kun nuoria tähtiä oli saapunut kuulemaan odotuksia isompi joukko. Myös Raitilla Raikaa-tapahtumassa oli aistittavissa kyläjuhlan tuntua. Apocalyptican konsertti oli tietysti loppuunmyyty ja Virtain kirkko aivan täynnä.- Suuren talkoolaisryhmämme lisäksi kiitokset seurakunnalle toimivista turvatoimista ja järjestelyistä tässä erikoiskonsertissa, kiittää Oona Rosenlund.

-Olemme päättäneet aloittaa uuden perinteen, jossa Nuoret Tähdet– konserttia ovat aina tervetulleita kuuntelemaan Merikanto-opiston oppilaat maksutta. Koemme tärkeäksi tarjota kulttuurielämyksiä alueen lapsille ja nuorille matalalla kynnyksellä.

-Ensi vuoden suunnitelmat alkavat tarkemmin muotoutua syyskuun aikana. Yksi pääesiintyjistä on jo alustavasti kiinnitetty, siitä kerromme myöhemmin. Taiteellinen johtaja Hannu Kiiski mainitsikin, että hänellä on kertynyt aiemmilta vuosilta ns. koronavelkaa ja ideoita konsertteja varten löytyy, avaa tulevaa Oona Rosenlund.

Kiitos!

Oona Roosenlund haluaa jakaa kiitokset myös musiikkijuhlien talkooväelle.-Toiminnanjohtajana täytyy vielä kertoa, että vaikka konserteissa työskentelevien talkoolaisten joukko oli tänä vuonna entistäkin suurempi, on se hitsautunut hienosti yhteen. Tältä tekijäjoukolta tulevat myös parhaat kehittämisajatukset ja ideat tulevaan vuoteen.  Tästä ”kesätyöporukasta” täytyy pitää kiinni, korostaa toiminnanjohtaja Oona Rosenlund.-jr

Kuvat: Matti Nenonen


 

Herranen lounas maaliskuu700x

JÄTÄ KOMMENTTI