Lähes 900 yrittäjää saa automaattipuhelun Alavuden yrityspalveluilta – kannattaa vastata!

0
Alavuden Fasadi

”Haapasaaren Mauri Alavuden Kehityksestä tässä hei! Tämä on automaattipuhelu ja soittelen yrityksesi kehittämiseen liittyen.”

Näillä sanoilla alkaa puhelu, jonka alavutelaiset yrittäjät saavat touko-kesäkuun vaihteessa numerosta 06 4604 0047. Kyseessä on Alavuden kaupungin yrityspalveluiden toteuttama alavutelaisyrityksille suunnattu automaattipuhelu, jossa kerrotaan haettavissa olevista yritystuista sekä Alavuden Kehitys Oy:n palveluista.

Puhelun lopussa on mahdollista jättää yhteydenottopyyntö, jolloin Alavuden Kehityksen yritysasiantuntija voi sopia tapaamisen suoraan yrittäjän kanssa. Alavuden Kehityksen palvelut alavutelaisille ja Alavudella toimiville yrityksille ovat maksuttomia ja luottamuksellisia. Yritysasiantuntija voi auttaa kaikissa yrityksen kehittämiseen liittyvissä asioissa kuten esimerkiksi yritystukien hakemisessa. Yhteydenottopyynnön jättäminen käy helposti numeronäppäimiä painamalla.

– ”Haluamme tavoittaa laajasti alavutelaisyrittäjät; nekin, jotka eivät ole vielä koskaan käyttäneet palveluitamme. Automaattipuhelu tarjoaa meille uuden mahdollisuuden olla yhteydessä kaikkiin yrittäjiin, joiden puhelinnumero on yritysrekisterissämme. Esimerkiksi sähköpostiviesti saattaa helposti jäädä huomaamatta. Automaattipuhelu on tehokas tapa varmistaa, että mahdollisimman monella yrittäjällä on tieto hänelle tarkoitetuista palveluista ja yritystuista.”, toteaa yritysasiantuntija Mauri Haapasaari.

Automaattipuhelut soitetaan 30.-31.5.2022 klo 12-20 välisenä aikana ja soittava numero 06 4604 0047 on hyvä tallentaa omaan puhelimeen. Puheluun kannattaa vastata, sillä yritysten kehittämiseen on saatavissa myös rahallista tukea ja omien suunnitelmien kanssa onkin nyt erinomainen aika ryhtyä toimeen.

Automaatti tavoittelee vastaajaa kaksi kertaa. Jos puheluun ei ehdi vastaamaan ollenkaan, järjestelmä lähettää tekstiviestin, jossa on ohjeet, kuinka numeroon voi halutessaan soittaa takaisin.


 

 

JÄTÄ KOMMENTTI