Lauantaina mennään Maalaismarkkinoille | Ähtäri Zoo Farmille nyt, vapaa pääsy

0
Maalaismarkkinoilla saa ihastella ja paijata lampaita ja muita eläimiä.

Pentti Hautala/ J-Pnews
Ähtäri

Tulevaan synttärivuoteen kuuluvana järjeste-tään lauantaina 13.8. Zoon Farmilla Maalaismarkkinat.

Ähtärin eläinpuisto tulee toimineeksi ensi kesänä 50-vuotta. Juhlavuotta on Ähtäri Zoon toiminnassa aloitettu viettää erilaisin tapahtumin ja tempauksin jo hyvissä ajoin tänä suvena. Tulevaan synttärivuoteen kuuluvana järjestetään lauantaina 13.8. Zoon Farmilla Maalaismarkkinat.

Maalaismarkkinat ovat yleisölle avoinna klo. 10-16.Farmille, markkina-alueelle ja kotieläinpihaan pääsevät sisään kaikki nyt lauantaina maksutta. Seppämestari Juhani Krappe on myöskin tavattavissa työn parissa klo. 11.-16.

Näkemisen ja kokemisen ohella markkinatunnelmaa nostattaa yli kymmen myyntikojua. Joissa on myytävänä erilaisia tuotteita, paikallisilta käsityöläisiltä ja muilta yrittäjiltä. Muunmuassa leivonnaisia, käsitöitä ja kasviksia jne.

Farmi sijaitsee samalla alueella eläinpuiston, pandatalon, seikkailupuiston, Hotelli Mesikämmenen sekä monen muun kiinnostavan ja hauskan käyntikohteen ja harrastuspaikan kanssa. Tämä takaa, että kannattaa tulla koko perheen kanssa lauantain viettoon. Kaiken ikäisille on alueella takuuvarmasti mukavaa meininkiä ja tekemistäkin.

Hotelli Mesikämmenen läheisyydessä sijaitsevassa, Ähtärin vanhimmassa asuinrakennuksessa toimivassa Kappelissa on ohjelmassa klo.11.00, seurakunnan järjestämä hartaushetki. Tilaisuuteen on myös, farmin tapaan vapaa pääsy. Kappelin sisälle sopii enintään 70 henkilöä.

Hartaustilauuden toimittaja, Ähtärin kirkkoherra Kalle Peltokangas vihjaa, että hartaustilaisuuteen ja maalaismarkkinoille lähdetään kirkkoveneellä soutamaan Tuomarniemestä klo. 10.

Kuva: Pentti hautala


 

Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

JÄTÄ KOMMENTTI