Mallitoimisto Pariss´ille menestystä IMTA Conventiossa New Yorkissa 17.-21.7.2022.

0
Mallimaailman huippuja Suomesta

IMTA:n Model of the Year kilpailu on maailman suurin mallitapahtuma, jossa ympäri maailman tulleet mallit kilpailevat.

Valtteri Holkkola

Kilpailijat Cia-Catharina Iso-Tuisku, Valtteri Holkkola ja Enni-Sofia Mäkelä selviytyivät loistavasti ja samalla tekivät suomea tunnetuksi ympäri maailman.

Kilpailijoiden matka kohti suurta mallimaailmaa eteni isolla harppauksella.  Cia-Catharina Iso-Tuisku sijoittui Junior Model of the Year 2022 kilpailussa toiseksi ja sijoittui myös Most Sought Female Model kolmanneksi. (Etsityin malli), sekä keräsi lisäksi kunniamaininnan.

Cia-Catharina sai kiinnostusta n. 40 toimistosta ympäri maailman. Valtteri Holkkola sijoittui myös loistavasti Male Model of the Year 2022 kilpailussa sijoittuessaan myös Most Sought Male Model neljänneksi. (Etsityin malli), sekä sai kunniamainintoja 7:stä eri kilpailusta, joka sisältää myös Male Model of the Year kilpailut ja lisäksi laulusta Valtteri sai kunniamaininnan. Valtteri sai kiinnostusta n. 30 toimistosta ympäri maailman. Cia-Catharina ja Valtteri valittiin myös muotinäytökseen esittämään kuuluisien suunnittelijoiden asuja. Enni-Sofia Mäkelä sai myös runsaasti ihastusta ja callbackeja tuli useammasta maasta.

Cia-Catharina ja Enni-Sofia punaisella matolla

Enni-Sofian lavatyöskentely oli luontevaa suuren yleisön edessä ja sujui loistavasti. Enni-Sofia palkittiin lisäksi Tähti Esiintyjä mitalilla. Seuraavana on vuorossa sopimus vaihtoehtojen läpikäyntiä ja neuvotteluja.

Tässä kilpailussa kilpailujen ja seminaarien ja muun annin lisäksi voidaan todeta, että esiintymistaidon ja -tiedon puute on usein se, joka johtaa nuorella aivan turhaan itsensä vähättelyyn. Kun tietää miten toimii, voi kokea itsensä luontevaksi yllättävissäkin tilanteissa.

Silloin on helppo olla ja voi nauttia elämän erilaisista tilanteista. Varmuus siitä miten toimia, vahvistaa positiivisesti nuoren rakentuvaa itsetuntoa. Esiintymistaito on loistavaa pääomaa omaa itseänsä eheyttävälle nuorelle, sillä nykypäivän elämä voi olla usein hyvinkin haasteellista.

Tunnustusta New Yorkista!

Valmistautuminen Mannekiinikoulu, Mallitoimisto Pariss´in mannekiinikurssilla sekä kansainvälinen kilpailu, IMTA, NYC:ssa, antoivat malleille juuri näitä taitoja.

Tulevaisuus ei tunnu niin haasteelliselta, pikemminkin ihanan haastavalta! –

 

 


 

JÄTÄ KOMMENTTI