Nuoret kaunottaret on taas valittu Model of the Year- kisaan New Yorkiin

0
Alina Keski-Mäenpää. Kuva: Ahti Aho

Jälleen Pariss Models on valinnut Suomen edustajat New Yorkiin International Modeling and Talent    Association ( IMTA) järjestämään Model of the Year kilpailuun, joka pidetään 8. – 12. heinäkuuta 2024.

Female Junior Model of the Year kilpailuun osallistuu 16- vuotias, 173 cm lukiolainen Alina Keski-Mäenpää. Alina on kotoisin Soinista. Alina osallistui European Model Showcaseen Pariisissa 2023 ja on työskennellyt mallina Tokiossa syksyllä 2023. Hän on osallistunut myös Suomen Mannekiini- ja Mainosmalli kilpailuihin 2024. Alina osallistuu kuuteen osakilpailuun: Runway, Fashion Print, TV Beauty,   Swimwear, Jeans sekä Makeup  kilpailuihin.

Sofia Hirviniemi. Kuva: Niina Peltoniemi

Female Commercial Model of the Year kilpailuun osallistuu 16-vuotias, 168 cm Seinäjoelta kotoisin oleva Sofia Hirviniemi. Sofia osallistuu myös kuuteen osakilpailuun: Runway, Fashion Print, TV Beauty, Swimwear, Makeup sekä Jeans kilpailuihin. Sofia on osallistunut myös Suomen Mannekiini- ja Mainosmalli kilpailuihin 2024.

Convention järjestäjänä toimii maailman suurin Mannekiinikoulujen Liitto International Modeling and Talent Association (IMTA), jonka jäsenenä Mannekiinikoulu Pariss on ollut vuodesta 1992 lähtien. New Yorkin kilpailuihin Pariss Models lähettää Suomesta edustajat 29. kerran ja Pariss Models on IMTA:n edustajana myös kaikissa Euroopan maissa.

Kilpailijat esittäytyvät sadoille huipputoimistoille ympäri maapalloa. Kilpailu toimii huikeana ponnahduslautana malleille, näyttelijöille, laulajille lauluntekijöille ja tanssijoille. www.imta.com Aikaisemmista osallistujista esim. Alisa Forslund ja Laura Anttonen työskentelevät myös Euroopassa. 

Monologi PUUHISSA

JÄTÄ KOMMENTTI