Messuilla yleisöä paljon heti avauksesta alkaen

0
Heti messuporttien avauduttua klo. 10 jälkeen oli messuvierailijoita tungokseen saakka

Pentti Hautala/ J-Pnews
Alavus

Alavuden jäähallissa viikonvaihteen aikana vietettävät, Yrittäjät Areenalla messut sai osakseen hyvän yleisösuosion heti ovien aukeamisesta alkaen.

Niinpä kaupunginhallituksen ja messujen järjestelytoimikunnan puheenjohtaja Marko Vainionpää, sai heti avaus-sanoissaan alkaen iloita ja kiitellä kansaa kiinnostuksesta tapahtumaa kohtaan. Yleisöä oli jo satamäärin paikalla aamukymmenen aikoihin.

Ministeri Antti Kurvisen avauspuhe tyssäsi koronatartuntaan, taudin vuoksi hän joutui luopumaan lupauksestaan. Antin puheen tulkkina toimikin mallikkaasti kaupunginhallituksen varapuheenjohtaja Lasse Anttila, tuodessaan Kurvisen ajatukset ja terveiset kuulijoille.

Ministeri välitti messuyleisölle pahoittelunsa, kun ei päässytkään koronatautisena itse paikalle. Mielellään olisi ollut henkilökohtaisesti Alavudella, kun vihdoinkin myös tällaiset messu-tapahtumat alkavat olla mahdollisia järjestää.  Näin voidaan kokoontua yhteisiin tapahtumiin, jotka ovat erittäin tärkeitä meille kaikille.


Antti Takala tutustui Paavo Penttilän opastuksella karting-autoihin.

Alavudella on monipuolista osaamista ja yritystoimintaa. Alavus kuuluu seutukaupunkeihin, jotka ovat hyvin suuresta merkityksestä monipuolisen kehityksen takaajana alueellisestikin. Alavudella on paljon omia ja hienoja erityspiirteitä, yrittäjyyden ja muunkin toiminnan sektoreilla. Täällä on mm. maanmainio ja maan rajojen ulkopuolellakin mainetta saavuttanut kaupan keskittymä Tuurissa. Keskisen kyläkauppa ja muut Tuurin liikkeet vetävät miljoonien asiakasmäärät Alavudelle ja koko seutukunnalla sekä maakuntaankin.

Samalla kannattaa kehittää edelleen myöskin matkailua. Se onkin yksi tärkeä kivijalka, tulevaisuuden palvelujen toimivuuden ja kokonaisvaltaisen tarpeiden sekä kysynnät hyväksi. Näin on kyllä täällä Alavudella jo toimittukin.

Alavuden Kristillisdemokraatit ry. juhli messuilla 50-vuotista toimintaansa mm. tarjoamalla kakkukahvit. Puheenjohtaja Pentti Ahopelto toinen oikealta. Sihteeri Marianne Mäkelä onnenarpojen kanssa etualalla ja vas. hallituksen jäsenet Markus ja Seija Taipalus

Messujen järjestäjät toivoivat tapahtumaan paljon yleisöä.  Ja tällaisten toiveiden täyttämiselle antoi ainakin alku heti vankan tuen. Lauantaina ovet pidetään auki klo 17 ja sunnuntaina 10-17. –Tervemenoa!


 

vanhat kuorma-autot tukim

JÄTÄ KOMMENTTI