Muutosvoimaa Ylä-Pirkanmaan yrittäjille

0

äJarkko Ruohola/ J-Pnews
Virrat

Ylä-Pirkanmaalla on vuoden alusta käynnistynyt Muutosvoimaa Ylä-Pirkanmaan yrittäjille-hanke, jolla lisätään Juupajoen, Mänttä-Vilppulan, Ruoveden ja Virtain yritysten nopeaa muutoskyvykkyyttä.

Seppo Tolvanen

Projektipäällikkö Seppo Tolvanen kertoo hankkeen toimenpiteistä seuraavaa. -Järjestämme yrittäjien tarpeisiin pohjautuvia etävalmennuksia ja työpajoja, tapaamme ja opimme toisiltamme opintoretkillä ja työnvointi- ja oppimistapahtumissa, toteutamme yrittäjäkohtaista neuvontaa, keräämme alueemme yrittäjiä kiinnostavan tiedon ja jaamme sen Yrittäjätori-sivuston kautta ja luomme kumppanuuksia ja yhteistyötä yrittäjien kesken.

-Hanke on lähtöisin yrittäjien tarpeesta ja se on räätälöity yhteistyössä yrittäjien, yrittäjäyhdistysten, kuntien elinkeinotoimijoiden ja Leder PoKon kanssa. Hankkeen päärahoittaja on Euroopan sosiaalirahasto ja toteutusaika on 3.1.2022-30.6.2023.

YRITTÄJÄTORI ON AVATTU

Ylä-Pirkanmaan yrittäjien yhteinen kohtaamispaikka, Yrittäjätori, on nyt avattu. -Tori on tarkoitettu jokaiselle alueen yrittäjälle ja sieltä voi ilmoittautua ajankohtaisiin, maksuttomiin etävalmennuksiin, saat yrityskohtaista neuvontaa, löydät tietoa avoinna olevista rahoituskanavista, omistajanvaihdoksista ja siitä, kuinka monella eri tapaa voit löytää osaavaa työvoimaa. Yrittäjätorilla tapaat myös kollegoitasi kasvokkainen, sillä tulossa on yhteisiä hyvinvointi- ja oppimispäiviä sekä myös opintoretki. Torilta voit löytää myös kumppanin, sillä uusi yrittäjiä yhdistävä ”tindermäinen” Yrittäjäkimppa-hakupalvelu on nyt avattu, kertoo Seppo Tolvanen.

YRITTÄJÄKIMMPPA ON YLÄ-PIRKANMAAN OMA ”YRITTÄJÄTINDERI”

-Alueemme yrittäjät ovat saaneet käyttöönsä oman hakupalvelun, Yrittäjäkimpan. Tämän uuden ”tindertyylisen” palvelun välityksellä yrittäjät voivat löytää toisensa ja ryhtyä tekemään työtä yhdessä. YrittäjäKimpan kautta voi löytää lähiseudulta sinulle sopivan tekijän silloin, kun haluaisit tehdä tarjouksen urakasta, mutta kumppani puuttuu, valottaa YrittäjäKimpan toimintaa Seppo Tolvanen.

KIERTOTALOUS KOSKETTAA MEITÄ KAIKKIA – WEBINAARI 26.4

Silja Huttunen

Onko kiertotalous rakettitiedettä? Miten pienyrittäjä pääsee vastuullisuuden ensiaskelmille?  Millä tavalla tehdä näkyväksi toimintaan sisäänrakennettu vastuullisuus? Mitä tarkoittaa kestävyyskriisi ja kiertotalousmurros? – Näihin ja moniin muihin ajankohtaisiin kysymyksiimme saamme vastauksia 26.4., kun Toimisto 2030 Oy:n Silja Huttunen avaa meille kiertotalouden saloja etävalmennus-aamupäivässään. Webinaari on osa Muutosvoimaa-hanketta ja se on yrittäjille maksuton, avaa seminaarin antia projektipäällikkö Seppo Tolvanen. -jr

 


 

JÄTÄ KOMMENTTI