Pelti rutisi ja kumit kirskuivat | Crazy Drivers Stunt Show kiinnosti satoja

0
Kolmena iltana saatiin Keskisen kyläkaupan kentällä ihastella Crazy Drivers Stuns shown tapahtumia. -Mm monsteri auton "romurallia".

Pentti Hautala/ J-Pnews
Alavus/Tuuri

Kolmena eri iltana saatiin ihastella ja jännittääkin Keskisen kyläkaupan kentällä, kun seurattiin moottoripyörien ja autojen huimaa, taidokasta temppuilua.

Katsomo täyttyikin joka ilta, kun kotimainen ja ainutlaatuinen, härmäläistä alkuperää olevan, Crazy Drivers motors action-show taiturimaisia suorituksia seuratessa.

Romutukseen menevät autot jalostettiin Tuurissa perusteellisemmin kerrätykseen monsteri auton avulla.

Jokaisen kolmen illan esitys kesti 2-tuntia. Ohjelmassa nähtiin hämmästyttävän ammatti-taitoisten elokuvastunttien toimintaa taidokkaimmillaan. Näistä mainittakoon autojen ajo kahdella pyörällä. Guinness World record- tittelinhaltijan, maailmanmestari taitoajaja Vesa Kivimäen parina tämän kesän kiertueella ajavat Juha Mustonen, Markku ”Make” Tapaus ja Sami ”Luntti” Lund.

Guinness- mestari Kivimäen parina autolla kahdella pyörällä ajossa on kuluvan kesän aikana ”hurjastellut” myöskin, ensimmäistä kertaa Crazy Driversin historiassa stuntnainen Taru Löf.

Härmäläinen Vesa Kivimäki perusti vuonna 2001 Crazy Drivers ryhmän. Se on kehittynyt nyt täydelliseksi stuntryhmäksi. On paikallaan muistuttaa, että Kivimäen Vesalla on muun muassa hallussaan Guinnes nopeusennätys autolla kahdella pyörällä ajossa 186,269 km/h. -Näin myöskin monsteriautolla 2-pyörällä ajossa: 495 metriä. Enempikin olisi mennyt, mutta rata loppui kesken.

Yleisöä

Vauhdin ja taitojen tunnelmaan eri-ikäiset katsojat tempasi mukavasti trial- ja stunttipyörä show. Pyörien päällä kunnostuivat Vesa Kivimäen lisäksi Roni Raittinen ja Ville Pitko

Monster Jameistakin tuttu Raging Bull Monster, sekä runsaasti muuta menoa. Usea auto ruttaantui Racing Bull-auton jättimäisten pyörien alla.

Tiimissä on mukana kymmenkunta henkilöä. Heidän toimestaan saadaan aikaan hieno ja monipuolinen show kaiken kaikkiaan!

Katsojia riitti jokaisena kolmena iltana. Ja mikä parasta poutasäät täydensivät viihtymistä.

Esityksiä kertyy yli 100 kesäkuuden aikana. Käytössä on enimmäkseen romutukseen meneviä autoja. Niitä on nykyään hieman haasteellista hankkia, kun romut kierrätetään aina asianmukaisesti esitysten jälkeen Kuusakoskelle.

Kuvat: Pentti Hautala


 

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI