RETKEILY JA LUONTO | ”Palvelutarjontaa retkeilyreiteille”- ilmainen webinaari kaikille

0
Tutullekin reitille saa uutta mielenkiintoa esimerkiksi nostamalla esiin alueen geologiaa. Mielenkiintoisten kohteiden esittelyyn ja reittien palvelutarjontaa annetaan vinkkejä Outdoor Leader -hankkeen webinaarissa.

Outdoor Leader -hanke järjestää ”Palvelutarjontaa retkeilyreiteille” – retkeilyyn ja reitistöihin liittyvän webinaarin torstaina 15. huhtikuuta kello 17-19.

Retkeilyreitti on paljon muutakin kuin patikointia luonnossa. Oletko miettinyt geologisten kohteiden – kallioiden, siirtolohkareiden, pirunpeltojen, luolien tai muiden mielenkiintoisten kohteiden esittelyä luontoreitin varrella. Löytyykö reitin varrella muita mielenkiintoisia kohteita? Millaisia palveluita reitin varrella on tarjolla tai mitä muuta kiinnostavaa retkeilyreitin varrelta voikaan löytyä? Näkyykö retkeilykohteenne kartalla?

”Palvelutarjontaa retkeilyreiteille” -webinaarissa asiantuntijat kertovat digitaalisista karttapalveluista matkailutoiminnan tukena, opastettujen luontoretkien mahdollisuuksista sekä geologisista kohteista retkeilyreitistöjen vetonaulana.

Webinaari on tarkoitettu kaikille luonnossa liikkujille ja reitistöjen ja polkujen ylläpitäjille. Ilmoittautumiset 13.4. mennessä osoitteessa http://bit.ly/3r5NJdL . 

Outdoor Leader -hankkeen järjestämä webinaari on avoin ja maksuton. Webinaari on suomenkielinen.

Kansainvälisessä Outdoor Leader -hankkeessa on mukana viisi Leader-ryhmää Varsinais-Suomesta, yksi Satakunnasta, yksi Etelä-Pohjanmaalta ja kaksi Ruotsista. Hankkeen tavoitteena on innostaa paikallisia yhdistyksiä kehittämään retkeilyreittejä ja ulkoilualueita Suomessa ja Ruotsissa.

 


 

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI