SOINILLINEN festivaalit liput myynnissä

0
Juhana Inkinen, vauva Alma ja Juuli Holma. Kuva HH

HH/ J-Pnews

Viides SOINILLINEN musiikki- ja gastronomia – festivaali järjestetään Soinissa 17.-19.6.2022. 

Tapahtuman avaa Soinin kirkossa pe 17.6. klo 18.00 suomalaisen vanhan musiikin yhtye Ensamble Gamut. Musiikin teema on ajankohtainen, kun siinä käsitellään mm. vieraan vallan tunkeutumista uudelle alueelle. Konsertin tuotto lahjoitetaan Ukrainan lasten ja perheiden auttamiseen.

Lauantaina 18.6. klo 12.00 soi Kaihiharjussa Korvessa soi -meditaatio – konsertti. Mukana Aino Peltomaa (meditaation ohjaus, laulu, keskiajan harppu), Pekka Niskanen (klarinetti), Juhana Inkinen (viulu) ja Juuli Holma (barokkisello). Juuli Holma on tämän kevään ajan opiskellut Italiassa barokkisellon soittoa.

Lauantai-iltana klo 18.00 kylätalo PUUHIssa esitetään Aikojen loppuja kvartetto. Teos syntyi toisen maailmansodan aikaisella keskitysleirillä. Toisena esityksenä on keväällä menehtyneen viulisti, säveltäjä Jaakko Kuusiston teos Play. Juhana Inkisen ja Juuli Holman lisäksi mukana Pekka Niskanen (klarinetti) ja Anna Kuvaja (piano), Juuli Holman mukaan konserttipaikka PUUHI on ainutlaatuinen paikka esityksiin niin puitteiltaan kuin akustiikaltaankin.

Konserrtisarja päättyy su 19.6.klo 12.00 Soinin Yhteistalolla jazzkonserttiin ja mukana Suomi-jazzin elävä legenda, saksofonisti Jukka Perko yhdessä rumpali Teppo Mäkysen ja basisti Eero Sepän kanssa.

Kaikkiin konsertteihin sisältyy ruokailu, jonka toteuttaa keittiömestari, ravintoloitsija ja ruokatoimittaja Maija Silvennoinen.

Tarkempi ohjelma hintoineen os. soinillinen.fi ja liput ovat myynnissä vain ennakkoon 15.6. asti www.lippu.fi ja Soinin kunnankirjastossa. Kaihiharjun tilaisuus sateen sattuessa siirretään muualle. Mahdollisesta siirrosta tiedotetaan mm. soinillinen.fi.–HH


 

JÄTÄ KOMMENTTI