Tiina Perämäki on uusi Virtain elinvoimapäällikkö

0

Jarkko Ruohola/J-Pnews
VIRRAT

Virtain kaupunginhallitus on valinnut keskiviikkona (31.3.) pitämässään kokouksessa yksimielisesti kaupungin elinvoimapäälliköksi tradenomi, kauppatieteiden maisteri Tiina Perämäen. Valinnan perusteena on koulutus, työkokemus, laaja viestintäosaaminen ja hankeosaaminen.

Tehtäväkohtaiseksi palkaksi päätettiin 4000 euroa kuukaudessa. Kaupunginhallitus oli aiemmin valinnut virkaan Heidi Loukiaisen, mutta hän kieltäytynyt ottamasta virkaa vastaan. Tämän jälkeen kaupunginhallitus tiedusteli virkaa hakeneilta oliko heidän hakemuksensa vielä voimassa.

–  Monta hakijaa ilmoitti hakemuksensa olevan edelleen voimassa. Jos mietitään edellistä rekrytointia, oli silloin ajatus siitä, että elinvoimapäällikkö toimisi osastopäällikkön sijaisena tai mahdollisesti osastopäällikön roolissa. Tämä olisi tapahtunut, jos hallintosääntöä oli sen mukaisesti uudistettu. Tässä vaiheessa kuitenkin päädyttiin siihen, että elinvoimaosaston osastopäällikkönä jatkaa kaupunginjohtaja. Tämä on tietenkin huomioitu elinvoimajohtajan palkkauksessa, kertoo vt. kaupunginjohtaja Henna Viitanen.

Elinvoimapäälliköksi haki alunperin 19 henkilöä.  Ennen valintaa kaupunginhallitus käsitteli elivoimapäällikön ensimmäisestä valinnasta tehtyä oikaisuvaatimusta ja päätti hylätä sen yksimielisesti .-jr


 

JÄTÄ KOMMENTTI