Vaskiveden Kuhasouduissa 16 venekuntaa

0
Vaskiveden Kuhasoutujen venekuntia saalistamassa kuhaa lauantai-iltana Havankajärvellä. Kuva: Jussi Ahola

Vaskiveden Metsästysseuran, Vaskiveden Nuorisoseuran ja Vaskiveden Osakaskunnan yhdessä  järjestämiin, perinteisiin Kuhasoutuihin Havankajärvellä osallistui lauantai-iltana 16 venekuntaa.

Myllyniemen tanssilava toimi kilpailukeskuksena. Saalista kertyi mukavasti. Tapahtuman järjestäjien taholta kerrotaan, että kilpailu herätti myös illan tanssikansassa uteliaisuutta ja mielenkiintoa. Sekä kilpailun lähtöä että punnitusta seurattiin isolla porukalla. Lisäksi tansseissa pidettiin tauko palkintojenjaon ajaksi.

Kuhasoutujen kolme parasta venekuntaa. Vasemmalla kisan kakkoset, keskellä voittajat ja oikealla kolmoset. Kuva: Jussi Ahola.

Kilpailuun osallistuneet veneet liikkuivat pelkästään soutamalla järvellä. Kilpailukalana olleen kuhan alamitta 43 cm.

Tuloksia: 1. Samat Ruutanat, Jaakko Perälä ja Joonas Perälä 2948 g, 2. Kuhan Narraajat, Eetu Suokas ja Valtteri Metsämäki 2426 g 3. Kala ja Messi Päälliköt, Jaakko Iso-Antila ja Tuomas Tyrkkö 1332 g 4. Soutupepet, Jaakko Havanka ja Otto Lounasvuori 876 g 5. Laaksonen , Seppo Laaksonen ja Mirja Laaksonen 870 g 6. Savitapit, Janne Savilahti, Hermanni Savilahti ja Vihtori Savilahti 728 g 7. Salakiven Saalistajat, Markku Havanka ja Raimo Peltonen 692 g 8. Vaskuun Weto Tapio Luuri ja Jarmo Kangasmäki 544 g 9. Hietasen Veto, Marko Havanka ja Elmo Havanka 542 g–jr



 

JÄTÄ KOMMENTTI