Skrabb – Tallbacka sukuseura

Alla Skrapp – Tallbacka Sukuseuran tiedotteet.
Uusin tiedote näkyy aina ensimmäisenä.

« Takaisin Seurat ja yhdistykset etusivulle

2 KOMMENTTIA

 1. Tervetuloa sukujuhlaan, rakkaat suvun jäsenet ja puolisot perheinenne!

  60-vuotias Skrabb-Tallbacka-suku juhlii nuorekkaasti:
  Kohokohtina aikamatka vuoteen 1958, finanssimiljonäärin tarina ja ällistyttävä mentalisti-show.

  Mahtaisi olla sukumme kantaisä, 1743 syntynyt Juha Juhanpoika Skrabb, ihmeissään, jos näkisi jälkeläistensä kokoontumisen kesäkuun viimeisenä lauantaina sukuseuran 60-vuotisjuhliin. Alajärveltä kaikkialle Suomeen laajentunut suku kokoontuu Alajärven Nuorisoseuralle huikeisiin juhliin 30. kesäkuuta, jolloin koko Alajärvi kuhisee elämää Aaltoa ja aarioita -festivaalin ansiosta.

  Luvassa on kiinnostavaa nähtävää ja kuultavaa. Jo 16-vuotiaana ensimmäinen yrityksensä perustanut Jorma Jokela kertoo matkastaan Alajärven Menkijärveltä ja Vimpelistä finanssimiljonääriksi ja kannustaa tarinallaan suvun nuoria yrittäjyyteen.

  Pekka Viitaniemi vie suvun riemukkaalle aikamatkalle valokuvin ja autenttisin äänittein suvun ensimmäisiin sukujuhliin vuonna 1958. Loppuhuipennuksena esiintyy Suomen tunnetuin mentalisti, itsekin sukurakas Pete Poskiparta, jonka temput saavat yleisön suun loksahtamaan auki.

  Runsas ohjelma ja uudet nimikkotuotteet
  Suvun juhlapäivä alkaa juhlalounaalla kello 12, täytekakkukahvit ovat iltapäivällä. Päivää juhlistaa suvun nimikkokansanlaulu ”Talapakan Nikolai”, ja iltapäivän runsaaseen ohjelmaan kuuluu myös oopperalaulaja Esa Ruuttusen ja paikallisen Korsukuoron musiikkinumerot.
  Sukukammarin sadoista valokuvista voi tehdä löytöjä lähisuvun jäsenistä, ja kotiin tuomisiksi voi hankkia suvun tunnuksella varustettuja uutuustuotteita, joita ovat snapsi-, konjakki-, viini- ja juomalasit sekä isännänviirit. Myös tuttuja rintamerkkejä ja solmioneuloja on edelleen saatavilla.

  Myynnissä ovat viimeiset kappaleet vuosina 2000 ja 2007 julkaistuja sukukirjoja Skrabb-Tallbacka-suvun vaiheita I ja II, joissa on julkaistu tiedot noin 12 000 suvun jäsenestä kymmenen sukupolven ajalta. Nyt kannattaa käyttää tilaisuus hyväksi, sillä seuraavat sukukirjat kootaan ehkä vasta vuosien päästä. Juhlaan sisältyy myös seuran sukukokous, jossa valitaan seuraavan toimikauden luottamushenkilöt.
  Juhlan päätteeksi pitää sukuun kuuluva pastori Terho Kanervikkoaho hartaushetken ja lähettää seppelpartiot suvun haudoille.

  Sponsorin ansiosta huippuedullinen osallistumismaksu, joka sisältää ruuan ja ohjelman: aikuisilta 10 e, alle 15-vuotiaat maksutta. Ennakkoon voi maksaa myös sukujuhlan ja Esa Ruuttusen konsertin pakettina 30 eurolla (10 e sukujuhla + 20 e konsertti kirkossa).

  Osallistuminen sukujuhlaan vahvistetaan maksamalla ennakkon summa tilille ; Skrabb-Tallbackan sukuseura NDEAFIHH FI 24 1297 3500 0360 11 tai OKOYFIHH FI29 5188 0720 0202 32. Ilmoita henkilöiden nimet, iät ja mahdolliset allergiat.

JÄTÄ KOMMENTTI