Järviseudun Pallokerholle luistinten teroitus- ja muotoilukone

0

Järviseudun Pallokerho ry haki Aisaparilta rahoitusta yleishyödylliseen investointihankkeeseen. Hankkeessa JPK investoi luistinten teroitus-/muotoilukoneeseen.

Pirkka Häivälä on Järviseudun Pallokerhon teroituskoneen pääkäyttäjä. Hän tarkistaa terän profiilin teroituksen jälkeen.

— Teroitin on ollut yhdistyksellä hankintalistalla jo pitkään ja oli jo vuosia sitten melkein hankittuna. Aisaparin yhteistyön myötä saatiin hankittua tarpeellinen laite yhdistykselle. Aiemmin on ollut käytössä joukkueiden omia matkateroittimia ja muotoilun on voinut tehdä paikallisella yrityksellä, kertoo Järviseudun Pallokerhon puheenjohtaja Hannu Hirsimäki.

— Kone mahdollistaa luistinten huollon hallilla ja koneen myötä luistinten muotoilu säilyy verrattuna käsipelillä käytettäviin matkateroittimiin, joiden lopputulos on kiinni käyttäjän voimasta. Teroitus / muotoilukoneen hankinta vie yhden askeleen kohti parempaa kiekkoharrastamista seurassa, Hirsimäki jatkaa.

Hankkeen tavoitteena on mahdollistaa seuran harrastajille ilmainen teroitus ja/tai muotoilu luistimille. Näin ollen harrastajille mahdollistetaan palvelu mikä olisi esimerkiksi palveluntarjoajalla maksullinen.


 

JÄTÄ KOMMENTTI