LENTIS | Guntis Atars on KyKy-Betsetin päävalmentaja mestaruusliigassa kaudelle 2023-2024

0

Kyyjärveläinen KyKy-Betset on solminut yksivuotisen valmentajasopimuksen latvialaisen Guntis Atarsin kanssa.

Guntiksen pelaajaura Suomessa alkoi kaudella 1995-1996 Keski-Savon Paterissa, missä hän pelasi 10 kautta putkeen, jonka jälkeen hän pelasi sekä Ranskassa että Latviassa. Kotimaassa vietettyjen vuosien jälkeen hän palasi Suomeen ja pelasi Saimaa Volleyn joukkueessa kaudella 2009-2011. Pelaajaurallaan Suomessa (376 SM-ottelua) hän saavutti yhden SM-kullan, kaksi SM-pronssia. Hänet valittiin SM-liigan tähtiseitsikkoon 2002,2003 ja 2004. Suomen Cupin hän voitti kaksi kertaa, samoin Suomen Cupin hopeaa kaksi kertaa.

Pelaajauran jälkeen hän siirtyi valmentajauralle aloittaen Saimaa Volleyn apuvalmentajana kaudella 2011-2012, Saimaa Volleyn päävalmentajana hän toimi kaudella 2012-2014.

Saimaa Volleyn päävalmentaja vuosien jälkeen hän palasi Latviaan, missä hän on toimi neljässä eri seurajoukkueessa sekä Latvian U17 –joukkueen päävalmentajana.

Kuluneelle kaudella 2022-2023 hän palasi Suomeen ja toimi PerPon päävalmentajana.

Guntis Atars:
– Kovaa työtä nyt edessä, rakentaa tiimi, jotta voimme aloittaa täysillä elokuussa. Kesäkuun alussa tehdään try out, ja siten paljon skauttaamaan ja yrittää löytää hyvä vahvistus ulkomailta budjetin sisällä.

Hannu Kalliojärvi:
– Tulevan kauden joukkueen rakentamisessa, joukkueen päävalmentajan ratkaiseminen oli meille erittäin tärkeässä roolissa. Uskomme että Guntis täyttää hänelle asetetut odotukset ja harjoittelun kautta joukkueestamme muodostuu mestaruusliigaan tulevalle kaudelle iskukykyisempi ja taistelemme tosissaan pisteistä.

– Joukkueen rakentaminen on hyvässä vauhdissa, tiedotamme pelaajasopimuksista myöhemmin.


 

JÄTÄ KOMMENTTI