LENTIS|Karjalan miehet raatoi pisteet Kyyjärveltä 1-3

0
KyKy-Betset ja Karelian Hurmos 2022 Kyy York Areenalla (Kuva: KyKy)

KyKy-Betset vs Karelian Hurmos 1-3 (22-25, 19-25, 25-23, 22-25)

Betonimiesten LML:n kotivoitto jäi vielä odottamaan aikaa parempaa. Karelian Hurmos oli tyly vierailija ja haki täyden pistesaaliin Keski-Suomesta lauantai-iltana.

2,5 pistettä per erä oli Joensuun joukkue parempi keskiarvon mukaan. Pienet, kokemus pohjaiset, asiat näkyvät edelleen liiaksi nousijajoukkueen otteissa ja harmillisen niukoissa tappioissa”kokeneempia LML:n joukkueita vastaan. Tarkkuutta vain jokaiseen kosketukseen niin siitä se pelikin paranee.

Itärajan Hurmos näytti taistelijatahtoa hakemalla muutaman pallon kaukaa ”mainosaitojen” takaa ja siitä jatkumona rohkealla hyökkäyksellä piste omaan sarakkeeseen.

Isäntien ”Mosse” Kostamo oli nyt puolustava libero betonihaalareissa ja Ilja Liunenko hoiti vastaanoton. Tämä akseli toimi kohtuullisesti jos vertaa vastustajan liberoon. Puolustuksen jälkeinen hyökkäys oli naapurilla sen sijaan parempi.

Sitä kuuluisaa harjoittelua vaan lisää niin eteenpäin mennään. Harmistukseksi kolme vastapalloa jäi hyödyntämättä, tämmöiset asiat kun viilataan kuntoon on tuloskin mukavampi, kuittasi ottelun jälkeen Kyky-Betsetin apuvalmentaja Hannu Kalliojärvi.

Betonimiesten matka jatkuu lauantaina Vantaan Ducksin vieraaksi Korsoon.

Ottelun parhaat (Kyky-Betset) Oskari Keskinen ja (Hurmos ) Mikko Räsänen. Palkinnot luovutti Jani Levijoki. (Kuva KyKy)

JÄTÄ KOMMENTTI