Tuore maajoukkueluotsi tuo hirmuvireisen Akaa-Volleyn Kyyjärvelle

0

Veera Huita/J-Pnews

KYYJÄRVI

Akaa-Volley taistelee tiukasti runkosarjan voitosta Hurrikaani-Loimaata vastaan. Tämän vuoksi tuleva peli on akaalaisille tärkeä saadakseen eroa loimaalaisiin kiinni.

Viimeksi joukkueiden kohtaamisessa Akaa-Volley oli juuri päässyt Challenge Cupin pelistään Suomen maankamaralle. Tällä kertaa valmistautuminen peliin on optimaalisempi. Tästä huolimatta he nappasivat kotonaan 3-0 voiton.

Kyyjärvellä joukkueiden kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Akaa-Volley johti peliä jo erin 2-0, mutta KyKy-Betset kampesi lopulta voittoon 3-2 ja yleisölle tarjoiltiin laatulentopalloa. Akaa-Volleylta silloin parhaana palkittu Ilja Ivanov ei tappiopelin jälkeen ilahtunut kuullessaan, että he pääsevät vielä tällä kaudella vierailemaan Kyy York Areenalla. Hänellä kun ei viimeksikään vielä voittotili Kyyjärvellä auennut, mutta kevätkauden pelien perusteella vaakakuppi kääntyy Akaa-Volleylle.

KyKy-Betset pelaa viikkoon neljännen pelinsä. Joukkue on joutunut pelaajien yksitellen jouduttua sairastuvalle kokeilemaan erilaisia kuusikoita peleissään. Onpahan huippulibero Joel Anderssonkin jo nähty yleispelaajan tontilla onnistuen sillä paikalla erinomaisesti. TUTO Volleyta vastaan kotijoukkueen onneksi kokoonpanoon saatiin takaisin Romans Sauss, joka Savo Volleyta vastaan helmikuun alussa reväytti pohjettaan. Hänen takaisin saaminen ennen pudotuspelejä on kotijoukkueen kannalta todella tärkeää. Vaikka vaakakuppi onkin kallistunut Akaa-Volleylle lauantain peliä kohtaan, on kuitenkin odotettavissa tiukkaa taistoa sarjapisteistä. Kyy York Areena on vierasjoukkueellekin tuttu paikka 1-sarja ajoilta ja myös heidän leirissään tiedetään, että täältä ei helpolla pisteitä oteta.

  • Mielenkiinnolla odotetaan, nappaako Ilja Ivanov ensimmäisen voittonsa Kyy York Areenalla. Hauska nähdä, millä fiiliksellä entiset KyKy-Betset pelaajat (Pitkänen & Niemi) tulevat kylään. Pistepörssin voitosta taistelevat Smidl ja Jansons kohtaavat myös, joten pallo saa varmasti kyytiä, runoilee Hannu Kalliojärvi.

Taisteluparit:

Renars-Pauls Jansons – Matej Smidl:

  • Liigan kaksi ehdottomasti parasta hakkuria. Hieman erityylisiä pelaajia, mutta pistehirmuja kumpikin. Molemmilla iso vastuu hyökkäyspuolella. Jansonsilla tällä hetkellä kasassa 588 pistettä ja Smidlillä 530.

KyKy-Betset vs Akaa Volley lauantaina 2.3 klo 17.00! 

JÄTÄ KOMMENTTI