LENTIS | Kyky-Betset antautui kärkikamppailussa puhtaasti 0-3

0
Lattioita pitää aina välillä pyyhkiä kuivaksi, että ikäviltä liukastumisilta vältytään. (KyKy)

KyKy-Betset vs TUTO Volley 0-3 (22-25,17-25,14-25)

Turun Toverit haki helpohkot pisteet isäntäjoukkueelta viime lauantaina Kyyjärvellä käydyssä miesten Ykkössarjan runkosarjan kärkiottelussa. Täydet pisteet matkasivat siten Varsinais-Suomen maakunnan pääkaupunkiin, samalla turkulaiset näytti tekemisen mallia ykkösvastustajalleen, ”betonitehtaan miehille”.

Vieraat olivat selkeästi valmistautuneempia tulevaan kohtaamiseen, joka pelattiin valtiovallan ohjeistusten mukaisesti, nytkin ilman kannustavaa kotiyleisöä.

Kyky-Betsetin päävalmentajan Hannu Kalliojärven mukaan betonimiehet hävisivät syöttö vastaanotto pelissä ja kun vastustajajoukkue TuTo:lla lisäksi pelikuri oli eritasolla, niin tappiota on turha selitellä. Nyt ei yksinkertaisesti onnistujia Kyky leiristä löytynyt.

– Lataus meni hiukan yli ja kokeilut rosterissa eivät tuottaneet tulosta, harmitteli Kalliojärvi jokkonsa ja omaa osuuttaan.

TuTo:n passari Jani Puputti pääsi huomattavasti helpommalla kuin virkaveli Ralfs Ozolins. Konkari Puputti sai Kyky:n näyttämään heikommalta mikä on totuus. Rumpusen Ossi oli kova syöttöruudussa ja iskuissaan, palkinto miehelle tuli ansioiden mukaan.

Valmentaja Kalliojärvi tiivisti tulevaa

– Ei meidän taidot ole mihinkään kadonneet, tuleva viikko on aikaa tehdä korjausliike. Tuplapelit, lauantaina kovassa nousussa oleva East Volley Savonlinnassa haluaa pisteitä lisää ja paikan pudotuspeleihin. Sunnuntaina nälkäinen Napaketut saapuu Nopolaan hakemaan myös pisteitä ”pleijari” paikkaan. Haastetta piisaa, mutta sehän pitää mielen virkeänä. Nyt on hyvä paikka näyttää mistä on betonimiehet tehty.

Ottelun palkitut:( Kyky-Betset) Mikko Väliaho ja (TuTo) Ossi Rumpunen. Palkinnot jakoi Kykyn Esa Kyrönlahti.

 

JÄTÄ KOMMENTTI