LENTIS | Kyky-Betset eteni 1-sarjan välieriin – Nurmon Jymy putosi suoraan voitoin 2-0

0
Kyky-Betset jatkaa ...

La  3.4. NJ – Kyky-Betset   0-3  (18-25, 21-25, 22-25)
Su 4.4. Kyky-Betset – NJ    3-0  (25-13, 25-13, 25-18)

Lauantaina 3.4. Nurmossa käytiin Ykkössarjan”pleijareissa” tiukka vääntö jonka vierasjoukkkue Kyky-Betset punnersi voitoksi 0-3 (18-25, 21-25, 22-25). Nurmon riveistä puuttui hakkurin/yp:n paikalla pelannut Joel Itänen joka taisteli viikonlopun Puolustusvoimien vahvuudessa. Betonimiesten joukkue esiintyi liki täydellä rosterilla, vain Mika Mäntylä oli poissa herramiessopimuksen puitteissa. Ensimmäinen ottelu näytti suunnan mihin on tähtäin laitettu. Keskittyminen kaikilla pelaajilla oli havaittavissa jo perjantain treeneissä.

Tammikuun tiukka vääntö Jymyn kanssa oli hyvä muistutus sarjan tasaisuudesta. Lauantain hyvä asenne näkyi läpi ottelun. Jymy syötti ja hyökkäsi lujaa, mutta Kyky sai  pidettyä vastaanoton kasassa ja sen hyökkäys että torjunta toimivat verkolla. Mikko Väliahon johdolla joukkue syttyi hurjaan torjuntaan. Konkarin opit ja asenne tarttui kaikkiin. Aivars Petrusevics täräytti syöttöön jotain aivan hurjaa, josta kokenut Kapo Alanenkin oli ihmeissään Jymyn vastaanotossa.

– Kovasti loppuun saakka yrittänyt Nurmo piti meidän keskittymisen kasassa sunnuntaillekin, arvio Kyky-Betsetin päävalmentaja Hannu Kalliojärvi.

Toinen koitos kotona sunnuntaina alkoi Aivarsin pommituksella ja Väliahon Mikon ja Roope Keskisen torjuntanäytöksillä. Jymyn miehistö taisteli sen minkä pystyi mutta vaikeimmatkin pallot kaivettiin kapteeni Jaakko Aningon esimerkillä lattian rajasta.

Tekeminen oli joukkueen puolella semmoista mikä lupaa hyvää ja kuumaa kevättä. 3-0 voiton eränumerot (25-13, 25-13, 25-18) kertoo olennaisen eron joukkueiden välillä. Viikonlopun pelit oli näytös siitä mihin hyvä keskittyminen ja tahtotila antaa mahdollisuudet. Sarjan nopein ja ulottuvin vasuri passari Ralfs Ozolins tekee vastustajan torjunnalle vaikeuksia. Kyllä Veli Mannisen hymy oli muutaman kerran melko imelää kun tyhjiltä pääsi lataamaan.

Nurmossa palkittiin Kykyn Ralfs Ozolins ja Jymyn Oskar Bodman. Kyyjärvellä Betsetin isäntiä edusti Esa Kyrönlahti ja palkitut hyvin liberoinut Kykyn Illia Liunenko ja Jymyn ex -Kyky, Soinin Tiikereiden kasvatti Tomi Mäki.

– Taistelu jatkuu rakkaan Lempo-Volleyn kanssa välierissä tulevana viikonloppuna. Lauantaina käydään Lempäälän Hakkarissa ja sunnuntaina finaalipaikka ratkotaan kotihallissa ”Kyy Yorkissa”, ilmoittaa Jymyn kaadosta iloinnut valmentaja Kalliojärvi.

Toinen joukkue pudotuspeleistä finaaliin ratkotaan parista TuTo – Murikat, Kuortane.

Nurmossa käydyssä ottelussa parhaina palkittiin (vas) Ralfs Ozolins (KyKy) ja Oskar Bodman (Jymy)
Kyyjärvellä käydyssä kamppailussa parhaina palkittiin: (vas) Illia Liunenko ja Tomi Mäki (Jymy)

 

 

Herranen lounas maaliskuu700x

JÄTÄ KOMMENTTI