LENTIS | Kyky-Betset jatkaa voittojen tiellä

0
Päävalmentaja Eduard Venski jakaa ohjeita pelaajille (Kuva: Kyky)

KyKy-Betset vs. East Volley 3-1 (25-21,25-21,20-25,25-13)

East Volley Savonlinnasta haastoi hyvin, mutta laajempi materiaali toi pisteet kotijoukkueelle. Tasaista ja viihdyttävää peliä oli tarjolla molemmilta.

Klassikko kolmas erä on vaikein voittaa jos johdat 2-0. Usein tauko tekee tepposensa ja takaa-ajaja kiristää otettaan riittävästi.
Tämä asia on otettava opiksi kun tulevana viikonloppuna matkataan kahdesti hämeeseen. Alkusarjan kärkijoukkue Lempo odottaa betonimiehiä lauantaina revanssiin ja isännät ovat täynnä itsevarmuutta.
1-sarjan kärkijoukkue Lempo on ammattimiehen käsissä. Tuomas Alatalo on kiven kova tekijä. Hänellä ja joukkueella on vain yksi tavoite, voittaa sarja.
– Me lähdetään haastamaan jälleen kerran. Pyrimme saamaan mukaan myös kannattajiamme, toivoo Kykyn valmentaja Hannu Kalliojärvi
Sunnuntaina käydään sitten uusinta reissu ja kohteena Pälkäneen Lukko.
– Kyky-Betset pelaa nyt tasaisen varmasti ja laajalla materiaalilla, siinä on meidän vahvuus. Joukkueen voitto oli Eastin kaataminenkin. Keskitytään huolella ja katsotaan mihin suoritus riittää Hämeessä, arvio Kalliojärvi.
Viime sunnuntain ottelussa palkittiin joukkuittensa parhaina East Volleyn Jonne Väisänen sekä betonimiehistä Olli Saarenmaa.
Palkitut ja palkitsijat (Kuva: Kyky-Betset)

Palkinnot jakoi Otteluisäntä LÄHITAPIOLA Keski-Suomen edustajat: Jouko Huumarkangas ja Pekka Mattinen

JÄTÄ KOMMENTTI