LENTIS | Kyky-Betset koki kauden ensimmäisen tappion – ”lemposoikoon”

0
Lattioita pitää aina välillä pyyhkiä kuivaksi, että ikäviltä liukastumisilta vältytään. (KyKy)

Kyky-Betset – Lempo  1-3  (25-21,23-25,23-25,21-25).

Lempo-Volley oli nimensä veroinen vieras viime lauantaina Kyyjärven liikuntahallilla pelatussa miesten 1-sarjan ottelussa. Täydet sarjapisteet lähtivät niukasti Lempäälään erin (25-21,23-25,23-25,21-25).

Eräpisteiden valossa ottelu ole hirmu tasainen.

– Tasainen peli, mutta kyllä Lempon tahtotila oli kovempi. Annoimme omilla virheillä liikaa etua vastustajalle, he taas kontrolloivat omaa tekemistään paremmin ja se kannatti, kommentoi kirvelevän kotihäviön aineksia Kyky-Betsetin valmentajista Hannu Kalliojärvi.

Kauden ennätysyleisön keränneessä pelissä nähtiin ajoittain huippu hienoja suorituksia verkon molemmilla puolilla. Kykyn tappiosta huolimatta meno liikuntahallilla oli katsojan ja joukkueenkin kannalta lähes syksyn parasta.

– Pystymme parantamaan ja se onkin tarpeen jo sunnuntaina vierasotttelussa Pielaveden legendaarisessa palloilupyhätössä, ruotii Kalliojärvi

Lempon sankareita olivat ex-Kykyläiset, libero Jyri Niemi ja parhaana palkittu hakkuri Tuomas Sillanpää. Betonimiesten puukon saalisti puolestaan kotijoukkueen hakkuri Olli Saarenmaa.

– Harmittavan pienellä virhe summalla lähti ”tikkari suusta”. Saimme hyvän opetuksen Lempolta ja se kannattaa ottaa opiksi. Kenenkään ei tarvitse hävetä suorituksiaan, pitää vaan keskittyä jokaiseen palloon huolella ja alusta asti, tuumiskeli Kalliojärvi.

Ennen joulua (12.12.) Kyky-Betset pelaa vielä kerran kotona Murikoita vastaan ja tammikuun 8. päivänä sama vastus esiintyy Kyyjärvellä isäntäjoukkueena.


 

JÄTÄ KOMMENTTI