LENTIS | KyKy-Betset voitti ja hävisi Korson ”Ankkalinnassa”

0
Kyky säästi reissubudjettiaan pelaamalla viikonloppuna kaksi mainioita ottelua Korson Lumossa (Kuva KyKy)

Kyyjärven KyKY-Betset haastoi mojovasti Vantaa Duck’s:in kahdesti viikonloppuna Korson Lumossa.

Duck’s – Kyky-Betset  2–3 (25–18, 25–22, 17–25, 29–31, 11–15)

Vantaa Duck’s – Kyky-Betset  3–0 (25–22, 26–24, 25–21)

Lauantaina kamppailtiin todella yleisöön menevä ottelu, jossa keski-suomen betonimiehet myllyttivät lopullisesti viidennessä erässä voiton Kyy Yorkiin.

Erin 2-3 saatu voitto antoi itseluottamusta jatkoon. Huikean neljännen erän vääntö 29-31 vei kamppailun viidenteen niin sanottuun ”lotto erään”. Ratkaiseva viides olikin sitten toivottua betonimiesten kylmäpäistä tekemistä, josta ansaitusti pistein 11-15 voitto kotiin.

Valmennusjohdon mukaan joukkue pelasi kahden passarin taktiikalla, jossa Mauri Kurppa aloitti ja tauolta jatkoi Maksim Skowronek. Maks lisäsi pelin tempoa ja häneltä tähän kohtaan ehkä kauden laadukkain esitys. Kaiken kaikkiaan makea koko joukkueen voitto. Väliahon Mikon mukaantulo kokoonpanoon antoi kyllä lisävirtaa kaikille.

Sunnuntaina saatiin sitten jobinpostia…

Sunnuntaina vaihdettiin paitoja ja alkoi uusi kamppailu. Sen vei Duck’s erin 3-0. Peli oli tiukkaa ja varmasti yksi käännekohta tapahtui Tommi Siirilän loukatessa nilkkaansa. Haaveri tapahtui toisen erän lopussa.

Tiukkaa hastamista erät olivat Tommin pelistä jäämisestä huolimatta. Kotijoukkue Duck’s:in kokemus ja taito pelata joka pallo loppuun saakka palkittiin.

Duck’s libero Louis Pineau oli kuin tiikeri, joka saalisti kaikki pallot mitä oli pelattavissa. Huikea suoritus toimi Duck’s:in voiton yhtenä avaimena.

Betonimiesten peli ankkalammikon rannalla Korsossa otti kuitenkin taas aimoaskeleen, sanoisiko jopa harpauksen eteenpäin.

Seuraava koitos pelataankin sitten ”naapuriseura” Kokkolan Tiikereiden kanssa!

Pelipaikkana jo tutuksi tullut Kyy York Areena keskiviikkona 8.2.

Tässä pelissä on paljon panosta, keskinäiset ottelut ovat 1-1 ja nyt on paikka tehdä yllätys! Kaikki mukaan kannustamaan!