LENTIS | Kyky-Betsetille viikonlopun tuplasta puhdas voitto ja tappio

0
Päävalmentaja Eduard Venski jakaa ohjeita pelaajille (Kuva: Kyky)

Kyky-Betsetille tappio Lempäälässä luvuin 3-0. Sunnuntaina sujui paremmin Pälkäneellä ja voitto erin 0-3.

Lempo-Volley vs. Kyky-Betset  3-0 (25-20, 25-23, 25-19)

PäLu vs. Kyky-Betset  0-3 (19-25, 20-25, 24-26)

Yksi yö kaiken muuttaa voi. Kuvaa hyvin Kykyn viikonlopun tuplapelejä Hämeessä. Ei auttanut vaikka bussilla käväistiin kotona yön yli torkahtamassa.

Lauantaina (12.2.) Lempäälän Lempo pelissä molemmin puolin verkkoa oli normi seitsikkoon tullut viimehetken viilauksia.  Lempo leiristä puuttui libero Niemi ja yleismies Tomi Rumpunen. Betonimiehistä  Aivars Petrucevics ja Henrik Huumarkangas olivat poissa kärkikamppailusta.
Tasaiset kaksi ensimmäistä erää mentiin vuorovedoin mutta Lempo oli kotonaan kova isäntä, kolmannessa erässä erot olivat jo hiukan reilummat. Lempo oli nyt vain yksinkertaisesti parempi. Runko sarjaa on vielä molemmilla neljä kierrosta , sitten Lempo kaikella todennäköisyydellä nappaa piikkipaikan itselleen ja samalla ennakkosuosikin viitan kevään pudotuspeleihin.
Sunnuntaina (13.1.) Pälkäneellä Kostia areenassa betonimiehet saivat, hyvin nukutun kotikäynnin jälkeen, pitää ”kaasun auki” alusta asti. Päävalmentaja Eduard Venski laittoi uutta-ja kokenutta verta sekaisin ja tulos olikin mieluinen 0-3 ja siten täydet pinnat kotiin. Miko Kostamo ja kapteeni Jaakko Aninko hoitivat yp tontin kuniakkaasti. Passarin paikan hoiteli ”Henkka”  tyylillä.
– Lukko auttoi lukuisilla syöttövirheillään meitä ja fiksu oman tason pelaaminen riitti pisteisiin, kommentoi sunnuntain ottelua valmentaja Hannu Kalliojärvi
Pälkäne-ottelun palkitut: (vas) Miro Rasinperä (Kyky-Betset) ja Jere Puolakka (PäLu) (Kuva:Kyky)
Rasinperän Miro nappasi Pälkäneellä leipää ansaitusti mukaan. Lukon parhaana palkittiin passari Jere Puolakka.
Sunnuntaina (20.2. kello 16.00) jatketaan kotihallissa Kyyjärvellä. Vieraaksi saapuu Oulusta (Kisko) meijän miehiä ja Mäkisen Jussi. Yritetään rutistaa kotivoitto.

JÄTÄ KOMMENTTI