LENTIS | Kyky vaimensi Hurrikaanin – historian toinen kotivoitto Liigassa

0
Voiton jälkeen päästiin näyttämään hymyä joukolla

Kyky-Betset otti viisieräisestä voiton sammuttamalla Hurrikaani myrskyn. Hurrikaani Loimaan viiden ottelun voittoputki katkesi ja kotijoukkueen samanmittainen tappioputki päättyi.

Isäntien tekeminen oli pelin alusta saakka betonin kovaa ja hallittua. Voiton takeena on pysyä kaukana virheistä. Nyt betonimiesten virhekontrolli kesti. Erityisesti Kasper Pennanen ja Aatu Pöllänen loistivat, Ilja Liunenko ja Otto Keinonen paransivat myös entisestään otteitaan. Komeimmat pisteet takoivat mieheen tälläkin kertaa Oskari Keskinen ja Aivars Petrucevis.

Voitto Hurrikaaneista antaa kummasti potkua tulevaan. Loimaalaisten parasta esitti passari Santeri Välimaa joka valittiin marraskuun tekijäksi mestaruusliigassa. Santeri ja Oskari ovat Wisan kasvatteja, heidät palkitsi Betsetin tuotantojohtaja Jarmo Puoliväli.

Mestaruusliiga jatkuu betonimies joukkueen toimesta tulevana lauantaina Akaassa ja jossa ottavat jälleen Ankkuri-kasvatit mittaa toisistaan. Viime kerran taistelun vei Paalijärven konnakoulun Panu Pitkänen, nytkö on vuorossa ”Pynttärin mestarin” Tommi Siirilän vuoro ottaa viitta harteille.

Ottelun palkinnot kävivät pokkaamassa Kyky-Betsetin Oskari Keskinen ja Hurrikaanin Santeri Välimaa. Palkinnot jakoi otteluisännän puolesta Jarmo Puoliväli.

 

JÄTÄ KOMMENTTI