Lentopallon Mestaruusliigan avaus Kyyjärvellä!

0
Alajärveläisjuuriset Akaan (vas) Panu Pitkänen ja Kyky-Betsetin Tommi Siirilä, kohtaavat kauden avausottelussa Kyyjärvellä

Historian havinaa ja kotimaisen palloilun historiaa koetaan Kyyjärven liikuntahallilla tulevana sunnuntai-iltana, kun kausi 2022 – 2023 polkaistaan todenteolla käyntiin. Tutuntuttaja liigakuvioita on nyt ensimmäistä kertaa hämmentämässä Suomenselän ja Järvi-pohjanmaan seutukunnista ponnistava palloiluseura.

Mestaruusliigan eliittiin, eri sarjatasoilla kuljettu, matka on ollut pitkä ja monenkirjava. Nyt nautitaan.

18 vuotta tahkottiin Kyyjärvellä 1-sarjaa plus sitä ennen jo kymmeniä vuosia alemmilla sarjatasoilla. Seutukunnan lentisväki on nyt syystäkin palkintonsa ansainnut.

Sarjaohjelman laatijalla kävi suotuisasti, että tulokasjoukkue Kyky-Betset pääsee avaamaan historiallisen kautensa kotihallilla Kyyjärvellä.

Median arvostus on ollut pienen kunnan joukkuetta kohtaan positiivisesti huomiova. Hesaria myöten on nähty ennakoita muun muassa seuraa edustavasta maajoukkuepelaaja Tommi Siirilästä . YLE urheilu on lupautunut paikalle jo lauantaina tekemään kauden ennakkoa ”Kyy Yorkin” ihmeestä.

KyKy-Betset on palloilu historian pääsarjatason joukkueista kummajainen. Reilun tuhannen kahdensadan asukkaan kunnasta on ponnistettu huipputasokkaan kotimaisen lentiksen huipulle. Helppoa ”rookien” ei sarjassa varmaan tule olemaan.

– Lupaamme lähteä haastajana jokaiseen peliinsä, emme suinkaan altavastaajana.
– Joukkue on vahvistunut ja harjoitukset ovat rullanneet kivasti eteenpäin.

Sunnuntaina, kun Akaa Volley tulee vieraaksi, on odotettavissa suurta urheilujuhlan tuntua. Mielenkiintoiset kohtaamiset Alajärven kasvateilla. Kyky-Betsetin Tommi Siirilä ja Akaan Panu Pitkänen ratkovat varmasti Ankkuri nappien mestaruustittelin. VaLePa ikonit Eduard Venski ja Olli Kunnari kuittaavat Sastamalan hallitsevan tittelin ex-mestareissa. Hakkuri tontin viitasta kilpailevat Iranin poika Ali Fazli ja Pohjanmaan kovakätisin Oskari Keskinen

Siinä muutama vihje siitäketä ketä kannattaa tulla seuraamaan. Lisäkatsomoita on hankittu ja toivotaan että kaikki reilut 500 penkkiä ovat täynä.

Sunnuntaina suuntana Kyy York Areena, Ottelu alkaa 25.9. klo 17.00


 

Herranen lounas maaliskuu700x

JÄTÄ KOMMENTTI