MESTARUUSLIIGA | KyKy-Betset jatkaa kotipelisarjaansa – tällä kertaa vastustajana TUTO Volley

0

Viime kohtaaminen päätti KyKy-Betsetin otteluruuhkan, kun joukkue pelasi kolme peliä viiteen päivään. Tällä kertaa osat ovat toisin päin, kun TUTO Volley päättää oman otteluruuhkansa sunnuntaina.

Jos viime kohtaamisen aikaan KyKy-Betsetillä oli otteluruuhkaa, on sama tilanne tällä kertaa vuorostaan TUTO Volleylla. He aloittivat viikon Akaa-Volleyta vastaan kotonaan häviten Akaa-Volleylle tiukasti 3-2. Välissä he käyvät vielä vierailemassa Raisiossa ja viikon päätteeksi sunnuntaina joukkue saapuu Kyyjärvelle.

Viime kohtaaminen päättyi KyKy-Betsetin onneksi kyyjärveläisten voittoon 3-2. Tuolloin ensimmäisessä erässä Betonimiehet olivat murskaavia, mutta TUTO sai pelinsä rullaamaan toisessa erässä ja saatiin nähdä todella tiukka ottelu. Kyyjärveläisten pelistä paistoi jo väsymys. Saa nähdä, kuinka hyvin turkulaiset ehtivät palautua sunnuntain peliin Kyyjärvelle. Turkulaisten riveissä pelasi nimenomaan KyKy-Betsetiä vastaan ensimmäistä kertaa aikaisemmin Suomen maajoukkueessakin nähty Jan Helenius, joka tuo lisää kovuutta TUTO Volleyn laitaan William Groffierin ja Aleksander Rastamon tueksi. 

KyKy-Betset kärsi kirvelevän tappion Savo Volleyta vastaan pari viikkoa sitten. Ottelu oli samalla Suomen Cupin puolivälierä, joten paikka finaaliturnauksessa jäi haaveeksi, mutta Loimua vastaan tuli viikkoa myöhemmin voitto lukemin 3-2. Betonimiehet ovat pelanneet kauden ensimmäisellä puolikkaalla jo viisi viiden erän peliä, joista he ovat voittaneet neljä. Tärkeää kokemusta tiukoista tilanteista on siis kertynyt jo hyvin.

Loimua vastaan KyKy-Betsetin keskitorjujat Colin Lovejoy ja nuori Aapo Huhtamäki loistivat voiton takuumiehinä. He keräsivät yhteensä tehot 23/+20, mikä on keskitorjujille hyvä saldo. Tällä hetkellä TUTO Volley on kahdeksantena runkosarjassa ja KyKy-Betset viidentenä. Odotettavissa on siis tasainen vääntö pisteistä.

  • TUTO on aina vaikeasti voitettava joukkue. Varmasti teettää suuren urakan, jos mielitään voitto saada. Ilman paineita saapuva vieras on erittäin vaarallinen vastustaja, ennakoi tulevaa kamppailua KyKyn apuvalmentaja Hannu Kalliojärvi.
  • TUTOlla on melko nuori joukkue ja pelaajat varmasti haluavat näyttää osaamistaan Mestaruusliigassa. Heillä on nopea tempo pelissään ja puolustavat myös hyvin. Meidän vahvuutemme on joukkuepeli. Olemme vaarallisia jokaisella paikalla. Jos hyödynnämme kaiken potentiaalimme, olemme haastava vastustaja. Viime peli oli raskas. Aloitimme hyvin, mutta sitten turkulaiset sai pelinsä käyntiin. TUTOn tyylistä joukkuetta vastaan pitää olla 100%:n  keskittyminen. Toivottavasti kotipeli on helpompi, koska faniemme kannustaessa on aina kunnia taistella kentällä, pohtii Aivars Petrusevics, joka valittiin viimeksi TUTOa vastaan joukkueensa parhaana. 

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

Taisteluparit:

Joel AnderssonVille Sihvonen:

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

Andersson on pelannut tähän mennessä tasaisen vahvasti. Luo fiilistä kentälle ja on varma vastaanottaja. Tällä hetkellä liigan vastaanottotilastossa kymmenentenä. Sihvonen on pelannut Mestaruusliigassa jo useamman vuoden, joten kokemusta löytyy. Joukkueensa kapteeni, joka antaa esimerkkiä muille. Tällä hetkellä komeilee vastaanottotilastossa 13., joten kyseessä on tasainen taistelupari, joita kannattaa seurata. 

 KyKy-Betset vs TUTO Volley 

 sunnuntaina klo 17.00 

 Kyy York Areenalla  

Herranen lounas maaliskuu700x

JÄTÄ KOMMENTTI