PESIS | Ankkurien ”Ykkösnyrkki” täydentyy – Mikael Penninkangas kirjautui joukkueeseen

0
Mikael Penninkangas käyttää etenijän ominaisuuksiaan myös tulevalla kaudella 2022 kasvattajaseurassaan Ankkureissa. (JK)

Tulevalla kaudella miesten Ykkössarjasssa kamppailevan Alajärven Ankkuritpesiksen edustusjoukkueen kasaaminen jatkuu edelleen loistavasti. Hetki sitten seura ilmoitti Mikael Penninkankaan allekirjoittaneen sopimuspahvin. Mikaelin sopimus kattaa kauden 2022. Ankkurien mukaan seuran oma kasvatti ”Pennari” on sisäpelissä erittäin loistava vaihtolyöjä ja vaarallisena vasurina on todellinen pelote vastustajan ulkokentälle. Etenijänä Penninkangas on yksi Ykköspesiksen parhaita. Ulkopelisssä Mikael nähdään yleisimmin kopparina, mutta tilanteen vaatiessa hänet voidaan nähdä isännöimässä myös etukentällä siepparin tonttia.

-Hienoa päästä jatkamaan yhteistä projektia jätkien kanssa. Viime kausi ei edennyt aivan suunnitelmien mukaan ja tämän vuoksi joukkueen yhteinen tavoite jäi saavuttamatta. Viime kaudesta sisuuntuneena ja oppineena on joukkueella mielestäni hyvät lähtökohdat lähteä tulevaan kauteen. Ankkureilla on nuori ja motivoitunut joukkue, joka omaa lisäksi valtavan määrän taitoa. Tämä pitää nyt vain saada ulosmitattua oikealla tavalla kesän peleissä!

-Mikael Penninkangas-

”Kunniatuoliin” nostettu Mikael Penninkangas iski 1+3 ja ratkaisi viime hetkellä kotijoukkueelle komean jaksovoiton (JK/K-Media/jpnews.fi) 28.6.2019.

 

Monologi PUUHISSA

JÄTÄ KOMMENTTI