PESIS | Kapteeni Nestori Yli-Sissala jatkaa tutussa seurassa – ”työt jäivät kesken””

0
Nestori Yli-Sissala, Alajärven Ankkurit (Kuva: Jani Vuorela)´´´´´´

Ankkuritpesiksestä tiedotetaan, että sen Ykköspesiksessä pelaavan edustusjoukkueen  kasaaminen kaudelle 2022 on kovaa vauhtia käynnissä ja että osa sitä on myös joukkueen kapteenin roolissa viime kaudet esiintynyt Nestori Yli-Sissala.

Nestori Yli-Sissala on kirjoittanut vuoden mittaisen ”jatkopahvin” Ankkureiden kanssa.

Nestorin osaamisen vahvuudet pesäpallossa ovat tunnetusti erittäin laajat. Sisäpelissä Nestori tunnetaan loistavana vaihtajana, josta kertoo myös oma kieltään liiton julakisemat tilastot viime kaudelta. Yli-Sissala sijoittui miesten Ykköspesiksen runkosarjassa kärkilyöntitilaston kolmanneksi ja onnistumisprosenttikin oli huikea 73,08!

Sisäpelissä Nestorin rooliin sopivat mainiosti myös kotiuttajan ja etenijän tehtävät. Ulkopelissä Nestori on nähty useimmin polttolinjassa sekä etukentällä ja kun heitto lähtee kädestä räjähtävästi niin vastustajat saavatkin olla tarkkana.

– Työt on kesken. Viime kaudesta jäi hampaankoloon, eikä päästy tavoitteeseen. Mulla on kova usko ja luotto tähän porukkaan ja siihen, että meillä on riittävästi elementtejä menestykseen. Valmennuksen muutos tuo aina uusia tuulia ja lisäksi saatiin ”Gandalf” (Rajalan Tapio) takaisin remmiin, joten luotto on kova siihenkin suuntaan. Kehitytään yhdessä ja ollaan kesällä kovia.

-Nestori Yli-Sissala-

Nestori taipuu moneksi…(JK/K-Media)

 

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI