PESIS | Miika Rantatorikasta Pesäpalloliiton toiminnanjohtaja

0

Pesäpalloliitossa huippu-urheilujohtajana ja vt. toiminnanjohtajana toiminut Miika Rantatorikka aloitti Pesäpalloliiton toiminnanjohtajana tänään 4. elokuuta.

Pesäpalloliitossa huippu-urheilujohtajana tammikuusta 2022 toiminut Miika Rantatorikka aloittaa Pesäpalloliiton toiminnanjohtajana. Hän on toiminut vt. toiminnanjohtajana heinäkuusta 2023 alkaen. Toiminnanjohtajana hänen vastuulleen kuuluu Pesäpalloliiton toiminnan johtaminen, johon kuuluvat alue-, leiri- ja seuratoiminta, huippupesis sekä henkilöstö- ja taloushallinto.

– On hienoa päästä viemään pesäpalloa eteenpäin toiminnanjohtajan roolissa. Pesäpallo on ollut hyvässä nosteessa, ja tavoitteena on kasvattaa lajin kiinnostusta ja näkyvyyttä entisestään. Aiemmin keskiössä ollut huippupesis säilyy myös vahvasti työnkuvassa, Rantatorikka sanoo.

– On ollut mahtavaa vierailla kesällä valtakunnallisilla leireillä ja ottelutapahtumissa ympäri Suomen. Näissä on voinut aistia iloisen tunnelman, jota pesäpallo tarjoaa, Rantatorikka jatkaa.

Miika Rantatorikka siirtyi Pesäpalloliittoon Joukkueurheilijat ry:n toiminnanjohtajan paikalta.

Pesäpallossa Rantatorikka on viimeksi toiminut Tahko Pesis Oy:n toimitusjohtajana vuosina 2017–2021. Aiemmin hän on toiminut muun muassa Hyvinkään Tahko ry:n toiminnanjohtajana sekä kaksi kautta pelinjohtajana Vimpelin Vedossa ja yhteensä viisi kautta Hyvinkään Tahkossa. Rantatorikka on pelannut myös kymmenen vuotta Superpesistä kasvattaja seurassaan Hyvinkään Tahkossa.

Jo aiemmin keväällä kerrottiin Pesäpalloliiton ja Superpesiksen organisaatiomuutoksista. Superpesis Oy:n toimitusjohtajana aloittaa syyskuussa Olli Aro. Myyntijohtajana aloittaa 15. elokuuta Risto Ojanperä.


 

Monologi PUUHISSA

JÄTÄ KOMMENTTI