Pukkivuoren laskettelurinteen hissin vaijeri katkaistiin – törkeästä vahingonteosta useiden kymmenien tuhansien eurojen vahinko

0
Virtain Pukkivuoren laskettelurinteet ovat loistokunnosssa laskettelijoille. (J.Ruohola)

Jarkko Ruohola/ J-Pnews
Virrat

Vaijerin katkaiseminen Virtain Pukkivuoren laskettelurinteessä aiheuttaa rinnetoiminnan keskeyttämisen ja useiden kymmenien tuhansien eurojen vahingon rinnetoiminnasta vastaavalle Virtain Kiekko-Karhuille.

Sisä-Suomen poliisi tiedottaa poliisin tutkivan törkeää vahingontekoa Virroilla. Pukkivuoren laskettelurinteen hissivaijeri on katkaistu laskettelurinteen yläasemalla perjantain (17.2.) ja lauantain (18.2.) välisenä yönä.  Illalla viimeinen tekijä on lähtenyt rinnealueelta klo 20.20 aikoihin ja ensimmäinen on tullut töihin puoli kahdeksalta aamulla.

Vaijerin katkaiseminen aiheuttaa rinnetoiminnan keskeytymisen ja useiden kymmenien tuhansien eurojen vahingon rinnetoiminnasta vastaavalle taholle, kertoo poliisi.

Sisä-Suomen poliisi pyytää havaintoja tapahtuneesta/henkilöistä Pukkivuoren alueelta viime yön ajalta. Havainnot voi lähettää osoitteeseen vihjeet. Pirkanmaa@poliisi.fi. Vihjeet pyydetään otsikoimaan ”Pukkivuori 17.18.2.2023”

Rinnetoiminnalla mahdollistetaan nuorten jääkiekkoharrastaminen Virroilla.

Pukkivuoren laskettelurinne on kiekkoseura Virtain Kiekko-Karhujen ylläpitämä. Pukkivuoren tuotoilla on jo vuosia katettu Kiekko-Karhujen toimintaa ja siten mahdollistettu jääkiekon harrastaminen Virroilla.

-Olemme erittäin tyrmistyneitä, että joku haluaa tehdä tämmöistä ilkivaltaa. Pukkivuoressa liikkuu ja viettää aikaa meidän omat virtolaiset lapset ja nuoret, mutta Pukkivuori on myös varmasti yksi suosituimmista talvisen Virtain matkailukohteista, Pukkivuoren hiihtokeskuksen facebook-päivityksessä kerrotaan.

-On sanomattakin selvää, että Pukkivuoressa olisi ollut nyt käsillä talven vilkkaimmat hiihtolomaviikot- tästä ilkivallan teosta meille aiheutuu merkittävät tappiot, päivityksessä kerrotaan. -jr


 

JÄTÄ KOMMENTTI