Soinissa viikon talvilomatapahtuma | Koko perheelle

0
vas. Janne Kujala Soinin liikuntatoimi, Matti Puranen 4H ja MLL:n toimesta Liisa Valkealahti (pulkan kyydissä) sekä Hanna Keskitalo.

Soinissa järjestetään talvilomaviikolle (27.2 – 7.3.) koko perheen talviseikkailu – kampanja.

Ajatuksena on aktivoida soinilaisia perheitä liikkumaan ja tekemään yhdessä asioita sekä nauttimaan talvesta ja raittiista ulkoilmasta.

Talviseikkailun säännöt ovat:

Ota perheen kesken yhteiskuva eri toimintarasteilla, joita löytyy yhteensä kahdeksan. Rasteilta löytyy ilmoitus/esite jonka kohdassa yhteiskuva tulee ottaa. Jokainen kuva toimii ”arpalipukkeena” kampanjassa. Yhdestä rastista voi lähettää ainoastaan yhden kuvan. Eli kiertäen aktiivisesti kaikki rastit viikon aikana perheellä on 8 ”arpalipuketta” käytössä. Arvonta suoritetaan viikolla 10.

Pääpalkintona 100 € lahjakortti soinilaiseen yritykseen. Arvonnassa myös rattikelkka sekä muita hyviä palkintoja! Kampanjan aikana voit lähettää kuvan/kuvia WhatsAppilla Jannelle 0400790643 tai Matille 0400649873. Arvontaan pääsee mukaan myös, jos kuvan lähettää sähköpostilla janne.kujala@soini.fi tai soini@4h.fi  Arpalipukkeet kootaan yhteen viikolla 10, joten ei kannata hätääntyä, vaikka viestiisi ei kampanjan aikana vastata.

Talviseikkailun toimintapisteet sijaitsevat seuraavissa paikoissa:

Linjanmäki, jossa on hyvä pulkkamäki koko perheelle. Linjanmäelle kulku tulee tehdä Museonmäeltä Ketolantien loppupäästä, jossa on opastekyltti. Reitti kulkee noin 400 m talvimaastopyöräreittiä pitkin Linjanmäkeen. Jotta maastopyöräilyreitti ei kärsisi tästä, niin kannattaa kulkea uran keskellä mistä reitti on kovempaa.

Jääkiekkokaukalo, järjestäjät toivovat aktiivisia luistelu- ja pelihetkiä koko perheelle.

Museonmäki kuntoradan lähtöpaikan läheisyydessä. Ajatuksena on, että perheen kesken käydään hiihtämässä ja nauttimassa raittiista ulkoilmasta.

Leikkipuisto leikkimaa. Leikkipuistossa saattaa olla ”hieman” lunta näin lumisena talvena, mutta varmasti viikon aikana polkuja tulee eri leikkivälineille ja ulkoilu on mielekästä.

Lintuharju, frisbeegolfradan parkkipaikka. Perheen kesken voi käydä lenkkeilemässä ja samalla napata yhteiskuva matkan varrelta.

Herttualan tontti, jossa voi käydä tekemässä sään salliessa lumiukon tai vaikkapa lumienkelin. Suomenselän Samoilijoilla onkin sopivasti käynnissä 17.2.-14.3 välisenä aikana UlkonaKuinLumiukko -haaste, joten tähän on mahdollista osallistua samalla kertaa ja tehdä näyttävä lumiukko. Haasteen ohjeistukset löytyvät Suomenselän Samoilijoiden facebook-sivuilta.

Kirkon piha-alue. Ajatuksena on käydä ottamassa yhteiskuva vaivaisakan kanssa. Toki vaivaisakka saattaa olla juuri tämän viikon lomalla, eikä ole paikalla, mutta hänen muotokuvansa sieltä ainakin löytyy.

Kuninkaanpolun ensimmäinen nuotiopaikka (Jokiranta). Reitti ei ole talvella kokonaisuudessa käytössä, mutta uudelta Tukkitieltä pääsee nuotiopaikalle hyvin käymään kelkalla tampattua uraa pitkin. Matkaa tulee Tukkitien levikkeeltä nuotiopaikalle noin parisataa metriä. Nuotiopaikalla voi käydä koko perheen kesken eväsretkellä.

Järjestäjät toivovat aktiivista osallistumista kampanjaan koko perheen kesken!

Talviseikkailua ovat järjestämässä: MLL:n Soinin yhdistys, Soinin kunnan liikuntapalvelut sekä Soinin 4H-yhdistys.


 

 

Monologi PUUHISSA

JÄTÄ KOMMENTTI