SUPERPESIS | Alajärvi ankkuroi superlupaavan lukkarivelhon – Itä-Länsi palkittu Elmeri Iivoselle 2+1 vuotinen sopimus!

0
Kultakypärä Elmeri Iivonen Loimaan riveissä Kitrolla 22.6. 2022. Tässkin ottelussa Elmeri palkittiin Loimaan parhaana. (Kuva: Jani Vuorela)

Ankkurit on kiinnittänyt joukkueseen todellisen huippulupauksen, kun 18-vuotias lukkari  Elmeri Iivonen liittyy sinikeltaisiin 2+1 vuotisella sopimuksella!

Elmeri Iivonen on Loimaan Palloilijoiden kasvatti ja pelasi viime kaudella kasvattaja seurassaan Ykköspesistä. Lisäksi Elmeri nähtiin kesällä Hyvinkään Tahkon poikien Superpesisjoukkueen lautasen äärellä.

Omina vahvuuksiinaan, loistavana lukkarina, Elmeri pitää peliälyä ja sähäkkyyttä. Sisäpelissä Elmeri on omimmillaan vaihtotilanteiden purkajana. Viime kesänä Elmeri pelasi poikien Superpesiksen Itä-Länsi ottelussa ja palkittiin koko kentän parhaana pelaajana!

 

Elmeri Iivonen (Kuva: Ankkuritpesis)

– Todella hyvillä fiiliksillä Ankkureihin! Näyttää siltä, että seurassa on tällä hetkellä hyvä fiilis päällä, on kiva tulla seuraan mukaan. Aina oon tykännyt Kitrolla pelata, niin tuntuu nyt mahtavalta ajatella, että saa pukea kotijoukkueen paidan päälle. Kyllä tässä jo odottaa, että pääsee tutustumaan uuteen joukkueeseen. – Elmeri Iivonen 

 

 


 

vanhat kuorma-autot tukim

JÄTÄ KOMMENTTI