Virtain Urheilijain yleisurheilijoilla erittäin hyvä menestys veteraanien EM-kisoissa

0
Kirsi Koro saalisti kaiken väriset mitalit veteraanien EM-kisoissa. Kuva: Riitta Rajamäki

Jarkko Ruohola/ J-Pnews
Virrat

Italian Pescarassa 21.9-1.10.2023 pidetyissä veteraanien EM-kisoissa Virtain Urheilijoiden menestys oli jälleen kerran eritäin hyvä.

Riitta Rajamäki kiskaisi keihäänsä kultakantaan veteraanien EM-kisoissa. Kuva: Riitta Rajamäki

Kotiin tuomisena kisamatkalta saatiin kaksi kultaa sekä hopea- ja pronssimitali. Virtain Urheilijoista mukana oli mukana kolmikko, johon kuuluivat Kirsi Koro, Riitta Rajamäki ja Jouko Ylä-Liedenpohja. Kirsi Koro osallistui kolmeen lajiin N45 sarjassa, joista kaikista heltisi mitali. Painonheitossa Koro nappasi kullan tuloksella 14.41.Heitto 5-ottelussa hänelle tuli hopeaa pistemäärällä 3012. Moukarissa Koron pisin kaari 38.17 riitti pronssitilaan.

Riitta Rajamäen pisin kiskaisu 23,37 keihäänheiton N70-sarjassa riitti voittoon ja kultaan.

Jouko Ylä-Liedenpohja selvitti tiensä   M 75-sarjan 200 metrin juoksussa loppukilpailuun. Hänen sijoituksena oli kahdeksas ajalla 34,61.Alkuerässä Ylä-Liedenpohja kellotti ajan 33.75.-jr