Virtain kaupunginhallitus myönsi runsaasti työtehtävien täyttölupia

1
(JR/J-Pnews)

Jarkko Ruohola/ J-Pnews
Virrat

Virtain kaupunginhallitus päätti maanantaina myöntää runsaasti täyttölupia erilaisiin työtehtäviin.

Esiopetuksen lastenhoitajan sijaisuuteen 1.8.2024 alkaen, yhden vakituisen ja kokoaikaisen laitoshuoltajan toimelle 1.9.2024 alkaen, kahdelle kausityöntekijän kuuden kuukauden määräaikaiselle työsuhteelle 1.5.2024 alkaen, kirjastovirkailijan toistaiseksi voimassa olevaan toimeen 1.6.2024 alkaen, kirjastonhoitajan virkaan 1.7.2024 alkaen ja etsivän nuorisotyöntekijän toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.9.2024 alkaen.

SPR:n Virtain osastolle myönnettiin 4000 euron avustus toimitilakuluihin. Päätettiin, että talousarvioon varattu 25.000 euron jaetaan kokonaisuutena aluetukiavustuksiin. Avustusten hakuaika on toukokuu.

Merkittiin tiedoksi Perinnekylän toiminnan kehittämissuunnitelma ja palautettiin asia valmisteluun. Suunnitelmasta kokouksessa kertoi hyvinvointijohtaja Minna Koskinen.

Merkittiin tiedoksi talouden toteuma maalikuun lopun tilanteen mukaan. Tuloslaskelmaennuste päättyy 874.000 euron alijäämäiseen tilikauteen.

Kokouksen alussa kuultiin rikoskomisario Kari Aaltion kertomus poliisin ajankohtaisista asioista Virroilla. – jr



 

1 KOMMENTTI

  1. Olisi kovin mukava kuulla näin Virtolaisena perheellisenä myös poliisin kertomia ajankohtaisia asioita. Kaupunginhallituksen pöytäkirjoistakaan en löytänyt mitään muuta tietoa asiaan liittyen kuin että ehdotus hyväksyttiin? Mikä ehdotus? Ja mihin asioihin esim. meidän vanhempien olisi hyvä kiinnittää huomiota jotta Virroilla lapsilla olisi turvallista olla ja elää? Harmittaa hieman kun asioista ei voida puhua suoraan vaan supistaan ja sitten ihmetellään uutisista kun erilaisia ilmiöitä tapahtuu.

JÄTÄ KOMMENTTI